Sauna Overijssel

Vergelijk razendsnel alle actuele saunadeals!

Wij verzamelen en vergelijken alle sauna aanbiedingen

8 aanbiedingen

maandag 22 oktober

Vanaf €1

Beauty & Wellness Bad Boekelo

Enschede, Overijssel
€89,- Vanaf €1,-
-29%

Theaterhotel Almelo

Almelo, Overijssel
€152,50 €109,-
-34%

Saré Thermen & Beauty

Deurningen, Overijssel
€114,- €75,-
-10%

Body Home

Losser, Overijssel
€15,- €13,50
-17%

Sauna & Beauty Ommen

Ommen, Overijssel
€21,- €17,50
Vanaf €1

Linds Wellness

Overdinkel, Overijssel
€70,- Vanaf €1,-
-25%

Sauna & Beauty Ommen

Ommen, Overijssel
€50,- €37,50
-28%

Wellness Vital

Delden, Overijssel
€139,- €100,-

Sauna in Overijssel

Overijssel is een gezellige provincie met veel kleine dorpjes omringd door natuurgebieden. Geen wonder dat de meeste spa’s in Overijssel landelijk gelegen zijn en een kleinschalig, intiem karakter hebben. Je komt direct tot jezelf in diverse Finse sauna’s, wisselbaden, stoombaden en meer. Want de resorts zijn wellicht kleinschalig, het aanbod aan faciliteiten is groots.

Groots genieten in kleine spa’s

Het fijne aan een kleinschalig wellnesscentrum is dat er niet veel gasten aanwezig zijn. Hierdoor voel je je sneller op je gemak en kan je jezelf overgeven aan een heerlijk ontspannen gevoel. Ook is de sfeer veel persoonlijker. Daar word je toch blij van? In Overijssel geniet je op kleine schaal van veel faciliteiten binnen en buiten bij Beauty & Wellness Bad Boekelo te Enschede, Sauna & Beauty Ommen, Body Home te Losser, Linds Wellness in Overdinkel, Sauna Keizer in Oldenzaal, Sauna Beautycenter Nijverdal en Sauna & Beauty Kontrast te Dalfsen.

De enige middelgrote spa in Overijssel is Sauna Swoll in Zwolle. De grote, groene tuin geeft een landelijk tintje aan deze spa. Zowel binnen als buiten is er veel te beleven en je kan er terecht voor beautybehandelingen en massages. Saré Thermen & Beauty in Deurningen is wellicht de grootste spa in Overijssel. Er zijn 12 verschillende saunaruimtes, diverse zwembaden (waaronder een bijzonder grotbad), een hamam, whirlpool en nog veel meer. Je kan er zelfs mee doen aan hot yoga en verschillende kuren volgen.

Sauna met overnachting in Overijssel

Wellness Vital in Delden ligt in de Hof van Twente en heeft een hotel bij het complex. Er is een prachtig wellnessgedeelte waar je helemaal tot rust komt. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een speciaals Kids Wellness pakket. Ga dus lekker met het hele gezin genieten van welverdiende ontspanning. Bij Beerze Bulten in Beerze is het ook gezellig voor het hele gezin. Verblijf in een huisje of op de camping, geniet van zwembaden en speelparadijs en kom helemaal tot rust in de sauna met whirlpool en stoombad.

Kom tot rust in Overijssel met korting

Heb je helemaal zin gekregen om een saunadag te boeken in Overijssel? Kijk dan snel op onze pagina met de meest actuele dagdeals en veilingen. Want het is nog meer genieten als je gebruik kan maken van hoge kortingen. Kies meteen voor een arrangement of een overnachting en laat je lekker verwennen in Overijssel.

Sauna aanbiedingen in het buitenland

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief