Zoeken
Zoeken

Sauna & Beauty Ommen aanbiedingen

Entree

zaterdag 24 februari
Geldig tot 1 jaar na aankoop
€22,50 €19,-
-16%

Arrangementen

Geldig tot 1 jaar na aankoop
€55,- €49,50
-10%

Sfeerimpressie

Sauna & Beauty Ommen Informatie

Hou je van een knusse, kleinschalige omgeving voor het genieten van een sauna of beautybehandeling? Dan ga je naar Sauna & Beauty Ommen. Deze gezellige spa mag dan klein zijn, het heeft veel te bieden. Dat wordt heerlijk ontspannen tussen het groen.

Sauna aanbod

Bij Sauna & Beauty Ommen heb je de keuze uit verschillende sauna’s en baden, zowel binnen als in de ruime tuin. Binnen is er bijvoorbeeld een ruime sauna, een zoutwater zwembad, Turks stoombad en een solarium. Buiten in de tuin bevinden zich de hot whirlpool, de Finse buitensauna en gekoeld dompelbad. Heb je zin in een bijzondere sauna ervaring? Neem dan plaats in de Arctic lavendel sauna. De infrarood sauna biedt optimale weldaad voor spieren en gewrichten en vormt de ideale voorbereiding op een massage.

Geur- & kleurtherapie

Sauna & Beauty Ommen biedt een weldadig concept, waarbij kleuren en geuren een rol spelen in de ontspanning van lichaam en geeft. Zowel de grote sauna binnen als het Turkse Stoombad zijn voorzien van geur- en kleurtherapie elementen. Dit houdt in dat er tijdens het sauna- of stoombad gewerkt wordt met verschillende kleuren verlichting en zachte geuren die je helpen optimaal te ontspannen. Ook de whirlpool bevat gekleurde lampen die het water een sprookjesachtige kleur geven voor optimale ontspanning.

Behandelingen, horeca & overnachten

Bij Sauna & Beauty Ommen heb je een ruime keus aan beauty- en lichaamsbehandelingen. Zo is er een weldadige ‘droge’ hamam behandeling zonder water, maar wel heerlijke geuren en producten. Je kan kiezen om je te laten ontharen, voor hand- en voetbehandelingen en natuurlijk weldadige massages waarvan je helemaal opknapt.

Tijdens je welverdiende spa-dag geniet je van lekker eten en drinken die je nuttigt in de heerlijke rustruimtes. En wil je na zo een dag niet direct naar huis? Dat kan! Naast het wellness centrum ligt hotel Paping. Kun je er meteen een wellness weekend van maken bij Sauna & Beauty Ommen.

Sauna & Beauty Ommen ervaringen


5,3 op basis van 4 ervaringen.

4

Nico

08-07-2021
Alle dagen preutsheid!

Voorheen tot 12 uur badkleding. Nu alle dagen gehele dag badkleding dag. Een echte saunaliefhebber heeft hier niets meer te zoeken !!


6

inge

29-09-2020
Inderdaad klein

sauna is inderdaad klein. Het is een aaneenschakeling van kleine ruimtes. Op het moment dat wij er waren hebben we zeker een 20 minuten in het restaurant gezeten en zijn maar weer vertrokken.....er was namelijk niemand Het straalt niet een echte sfeer uit.. Als je een uur of twee over hebt en even wil ontspannen is het fijne sauna....voor een hele dag is dit anders


6

Dogger

26-08-2019
Eten is goed de rest kan stukken beter

Ik vind het er niet echt schoon. De banken in de sauna zijn zowat zwart. Allemaal vuil en bacterin en ook onder de kachels is het niet schoon. De vloeren en banken hebben dringend een goede schoonmaakbeurt nodig met een hogedruk en ik vind dat ze teveel mensen binnenlaten


5

Selma

14-11-2015
Onvoldoende

We troffen het niet, de stoomcabine was (blijkbaar al dagen) stuk. In een dergelijk kleine sauna is dat al snel een groot deel van de faciliteiten. De douches waren veel te krap en er waren er niet genoeg voor het aantal bezoekers. De vloer was al snel op de dag vies en de rustruimte ongezellig. Het eten was daarentegen heel goed! Ondanks de korting het geld niet waard, we zijn maar even gebleven.


Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.