Sauna Flevoland

Vergelijk razendsnel alle actuele saunadeals!

Wij verzamelen en vergelijken alle sauna aanbiedingen

7 aanbiedingen

zondag 23 september

-10%

Thermen La Mer

Almere, Flevoland
€29,50 €26,55
Vanaf €1

Qbeauty

Almere, Flevoland
€239,- Vanaf €1,-

Qbeauty

Almere, Flevoland
€89,99
-77%

Qbeauty

Almere, Flevoland
€749,- €174,-
-30%

Aphrodite's Thermen

Dronten, Flevoland
€27,50 €19,25
-30%

Aphrodite's Thermen

Dronten, Flevoland
€39,20 €27,44
-20%

Aestas Wellness Beauty & Sauna

Lelystad, Flevoland
€26,- €20,80

Sauna Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland, maar ook eentje die snel groeit met bruisende steden en leuke winkelcentra. Toch blijven de grote stukken natuurgebieden goed bewaard. In Flevoland is veel te beleven qua dagjes uit en vakanties. Maak lange fietstochten, ga watersporten op de verschillende meren of kom helemaal tot rust in een van de wellnesscentra in Flevoland. Dat is pas genieten!

Tussen de bossen

Thermen La Mer in Almere ligt buiten de stad in een bosrijke omgeving. Het kan worden getypeerd als een middelgrote sauna, wat inhoudt dat het een persoonlijke en warme sfeer heeft. Thermen La Mer biedt binnen en buiten verschillende faciliteiten, zoals zwembad en whirlpools. Ook zijn er op het buitenterrein authentieke sauna’s te vinden. Lekker genieten in de massage- of beautysalon hoort ook bij een dagje in dit wellnesscentrum in Almere.

Genieten als een god(in)

Aphrodite’s Thermen ligt in de bossen bij Dronten en is een pareltje op saunagebied. Het is een kleinschalige sauna dat een ‘vol is vol’-beleid hanteert. Reserveren is daarom ook wenselijk. Omdat een sauna om ontspanning draait, is er in het pand geen zichtbare klok aanwezig. Het personeel houdt bij wanneer het tijd is voor je massage of beautybehandeling en haalt je dan zelf op. Jij hoeft hier alleen maar te genieten en te ontspannen.

Wellnessfaciliteiten in het zwembad

Aqua Mundo de Eemhof staat vooral bekend als subtropisch zwemparadijs met allerlei baden en speelelementen voor jong en oud. Maar het heeft wellnessfaciliteiten, whirlpools en zonnebanken om heerlijk te ontspannen. Aqua Mundo de Eemhof ligt in Zeewolde en is onderdeel van Centerparcs, maar ook zonder verblijf te bezoeken. De saunafaciliteiten zijn niet groots, maar precies goed. Vooraf reserveren is aan te raden en er zijn badkledingdagen.

Boek met hoge kortingen

Heb je al zin gekregen in een dagje wellness in Flevoland? Bij onze dagdeals of op de pagina met saunaveilingen vind je de hoogste kortingen voor deze sauna’s in Flevoland. Dat wordt extra voordelig genieten van wellness.

Sauna aanbiedingen in het buitenland

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief