Sauna Friesland

Vergelijk razendsnel alle actuele saunadeals!

Leeuwerikhoeve Saunastate De Leliehof Sauna Franeker

Wij verzamelen en vergelijken alle sauna aanbiedingen

9 aanbiedingen

zondag 23 september

Topdeal !
-49%

LeeuwerikHoeve

Burgum, Friesland
€39,- €19,95
-10%

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Makkum, Friesland
€26,- €23,40
-10%

Sauna Franeker

Franeker, Friesland
€20,- €18,-
-10%

Thermen Saunastate

Gorredijk, Friesland
€25,- €22,50
-50%

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Makkum, Friesland
€26,- €12,99
-28%

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Makkum, Friesland
€54,- €39,-
-25%

Wellness & Beauty De Woudfennen

Joure, Friesland
€106,- €79,50
-10%

WestCord Strandhotel Seeduyn

Oost-Vlieland, Friesland
€169,- €151,50
-48%

LeeuwerikHoeve

Burgum, Friesland
€30,50 €15,95

Sauna Friesland

In het noorden van Nederland ligt de provincie Friesland, vol rivieren, sloten en meren. De Friese natuurgebieden zijn prachtig voor wandel-, fiets- en vaartochten. De perfecte omgeving dus om je hoofd lekker leeg te maken. De rest van de ontspanning die je verdiend hebt, vind je bij een van de gezellige, kleine tot middelgrote sauna’s in Friesland.

Middelgroot, zeer gezellig

In Boijl ligt Sauna het Friese Woud en bij Joure vind je Wellness & Beauty De Woudfennen. Beide saunaresorts hebben een middelgroot karakter. De landelijke stijl van deze resorts draagt bij aan een knus gevoel, waar je echt helemaal kan ontspannen. Sauna Het Friese Woud biedt naast diverse sauna’s binnen en buiten ook een hamam, beautybehandelingen, zwembaden en massages. Bij Wellness & Beauty De Woudfennen geniet je ook van kruidenbaden, hamam, Turks stoombad, diverse baden en een ligweide met waterval.

Groots verwennen op kleine schaal

Friesland biedt verder kleinschalige pareltjes van sauna’s en wellnessresorts. De persoonlijke sfeer zorgt ervoor dat je je verwend voelt en helemaal tot rust komt. Bovendien zijn deze kleine sauna’s zeer luxe als het gaat om de inrichting van de sauna, de faciliteiten en de manier waarop de tuinen zijn ingericht. Bij LeeuwerikHoeve in Burgum bijvoorbeeld geniet je van dagelijkse opgietingen, een hamam en diverse behandelingen in een zeer luxe omgeving. Thermen Saunastate in Gorredijk ligt in een grote boerenhofstede en heeft een luxe, gemoedelijke inrichting. Je vindt er binnen en buiten baden, sauna’s en een ligweide. Sauna Franeker in Franeker is gevestigd in een oude boerderij. Hier geniet je van diverse behandelingen, kruidensauna, infraroodsauna, stoombad en een rustruimte met openhaard.

Rotstuin & zoutwaterbron

Nog zo’n Fries pareltje is Sauna en Beautyresort de Leliehof te Makkum met rotstuin, vijvers, watervalletjes en een ligweide. Het luxe resort heeft plaats voor maximaal 40 gasten. Reserveren is daarom noodzakelijk. Net ten noorden van Leeuwarden ligt in Vrouwenparochie de laatste kleinschalige sauna genaamd Sauna Hotstones. Zij beschikken over een eigen zoutwaterbron waarmee de baden gevuld worden voor een extra heilzame werking. Geniet van de zonneweide, neem plaats in een wijnvatsauna of laat je verwennen in het beautycentrum.

Genieten van luxe met korting

Heb je zin om jezelf in de watten te laten leggen bij een van de kleinschalige of middelgrote sauna’s die de provincie Friesland rijk is? Kijk dan snel bij de meest actuele dagdeals van de mooiste wellnessresorts. Ook op de pagina met veilingen zijn mooie deals te scoren voor een dagje wellness in Friesland.

Sauna aanbiedingen in het buitenland

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief