Zoeken
Zoeken

Sauna en Beautyresort de Leliehof aanbiedingen

Sauna en Beautyresort de Leliehof Informatie

Sauna en Beautyresort de Leliehof is een kleinschalig wellnessresortin het Friese havendorp Makkum, gelegen vlakbij het Ijsselmeer en op 20 minuten rijden van Sneek. Verwen je lichaam en geest en dompel je onder in de rust van deze gemoedelijke en gezellige sauna.Er wordt een maximaal aantal gasten gehanteerd van 40 gasten per dag om voor alle bezoekers rust en ruimte te garanderen.

Faciliteiten

Sauna en Beautyresort de Leliehof beschikt over mooie wellness faciliteiten waar je een ochtend, avond of een hele dag kunt vertoeven. Er is keuze uit vijf sauna's met verschillende temperaturen en stijlen; zo is de infrarood sauna heerlijk voor het ontspannen van de spieren en bevordert het de bloedcirculatie. De wijnvat sauna in de tuin is 75 graden en heerlijk om je saunadag mee te beginnen. De warmste saunacabine is 95 graden en een favoriet onder de frequente saunaganger.

Verder vind je bij de Leliehof een stoombad met hoge luchtvochtigheid, whirlpool, zwembad, jacuzzi en een warme hot tub.De prachtige rotstuin beschikt over een zonneweide, diverse vijverpartijen met watervalletjes en een terras waar je lekker tot rust komt. Binnen vind je een loungeruimte met fauteuils, waar je ook verrukkelijke smoothies kan bestellen. In het restaurant kan je terecht voor een lunch of diner.Ook kan je er genieten van diverse massages en gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Sauna en Beautyresort de Leliehof ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.