Privacy


De privacy van de bezoekers op www.sauna-aanbiedingen.nl is zeer belangrijk voor ons. Wij realiseren ons dat de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens ook voor jou belangrijk is. Hier beneden geven we aan wat voor soorten informatie wij verzamelen en waar we deze informatie voor gebruiken.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens

Netrush B.V. is gevestigd in Roosendaal aan het Knipplein 5. Wij staan in de kamer van koophandel ingeschreven onder nummer: 67263313. (Hierna te noemen als 'Netrush' of 'wij'.)

Op de website www.sauna-aanbiedingen.nl verzamelen wij dagelijks de allerbeste en scherpste aanbiedingen voor een dagje wellness. Mocht je willen houden wij je op de hoogte van de beste acties d.m.v. onze nieuwsbrief.

www.sauna-aanbiedingen.nl is een onafhankelijke website en wij bedienen zowel onze bezoekers als onze partners bestaande uit diverse wellnessresorts, actie- en veilingwebsites.

Waar is deze verklaring op van toepassing?

Deze verklaring is van toepassing op onze website: www.sauna-aanbiedingen.nl.

Op onze website maken wij gebruik van knoppen en links die verwijzen naar aanbiedingen op andere websites zoals websites van wellnessresorts of een actie- en veilingwebsite. Door hier op te klikken verlaat je onze website. Op dat moment is het pricay- en cookiebeleid van de derde partij van toepassing.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Voor het gebruik van onze website hoef je geen persoonlijke gegevens te verstrekken. Voor het aanmelden op onze nieuwsbrief en het plaatsen van een review verwerkt Netrush BV gegevens zoals hieronder toegelicht.

Nieuwsbrief

Je bent niet verplicht gebruik te maken van onze nieuwsbrief. Wanneer je ons daarvoor toestemming geeft, ontvang je de Sauna-aanbiedingen.nl nieuwsbrief op het door jou opgegeven e-mailadres. Je kunt je hiervoor aanmelden via onze website. Wij vragen hierbij ook om een regio op te geven, zodat wij in jouw nieuwsbrief aanbiedingen kunnen sturen van sauna's en wellnessresorts bij jou in buurt. Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen kun je je op ieder moment eenvoudig afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.

Plaatsen van reviews

Alle geplaatste reviews worden door ons gecontroleerd voordat deze getoond worden op onze website. Wij behouden het recht om geplaatste review wel of niet te plaatsen op onze website. Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd. De opgegeven naam zal op de website bij de betreffende review geplaatst worden. Het opgegeven e-mailadres wordt niet getoond op de website.

Delen wij jouw gegevens met derden?

Wij delen jouw gegevens niet met derden. E-mailadressen die wij verzamelen voor het plaatsen van een review worden niet getoond op de website of gebruikt voor andere doeleinden. Mocht een derde partij contact op willen nemen naar aanleiding van een geplaatste review zullen wij deze nooit zonder toestemming delen, maar het e-mailadres gebruik om zelf contact op te nemen mocht dat wenselijk of noodzakelijk zijn. E-mailadressen die wij verzamelen voor de nieuwsbrief worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van onze nieuwsbrief.

Een uitzondering hierop is dat we jouw gegevens kunnen delen indien wij een wettelijke verplichting hebben dit te doen of indien wij een rechtsvordering in willen stellen of ons moeten verdedigen tegen een juridische claim.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Wij bewaren reviews zo lang als wij nodig vinden om een juist en correct cijfer aan het wellnessresort toe te kennen. Review worden daarom in principe ook niet verwijderd. Mocht je afmelden voor onze nieuwsbrief worden gegeven onmiddellijk verwijderd.

Hoe worden jouw gegeven beveiligd?

We doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen. Zo treffen wij passende beveiligingsmaatregelen zodat jouw gegevens niet verloren gaan of dat een derde hiertoe zomaar toegang heeft. Onze website is beveiligd met SSL-certificaten. Hiermee worden de door jouw ingevulde gegevens versleuteld verzonden. Hiernaast hebben alleen bevoegde personeelsleden/derden toegang tot jouw persoonsgegevens.

Welke rechten heb jij ten aanzien van jouw gegevens?

Je hebt het recht om te vragen om inzage in, correctie of verwijdering van jouw persoonlijke gegevens. Je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrief mocht je deze niet meer willen ontvangen. Ook kun je ons vragen om een review te verwijderen of te anonimiseren.

Daarnaast heb je in bepaalde gevallen het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben elektronisch naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kan een bovengenoemd verzoek of bezwaar sturen naar: redactie@sauna-aanbiedingen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers op het ID-bewijs), documentnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy.

Als je niet tevreden bent over de manier waarop we met jouw gegevens omgaan, laat het ons dan weten via bovengenoemd e-mailadres. Het staat je ook vrij een klacht in te dienen bij onze toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Netrush BV gebruikt analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Er worden hierbij geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Wij gebruiken geen cookies voor het functioneren van onze website. Het uitschakelen van cookies heeft dus geen invloed op het gebruik van deze site.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Mocht je vragen hebben hoe wij met privacy omgaan kun je volgt contact met ons opnemen door een email te sturen naar: redactie@sauna-aanbiedingen.nl

Maak deze maand kans op gratis sauna tickets

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis nooit een topdeal!
  • Maak deze maand automatisch kans op gratis tickets!
  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals en winacties!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.