Thermen Saunastate aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt


LeeuwerikHoeve

Burgum, Friesland

star-full 8.6 op basis van 12 reviews.

Middelgroot sauna- en beauty resort met zeven verschillende sauna's, variërend in temperatuur van 60 tot 100 graden. Zwem in het verwarmde zwembad, lees een boekje bij de open haard of laat je huid verwennen in de hamam. In het restaurant geniet je van een lekkere lunch of diner.

1 Aanbiedingen

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Makkum, Friesland

Kleinschalig sauna- en wellnessresort met diverse wellnessfaciliteiten zowel binnen als buiten, een prachtige rotstuin met zonneweide, ontspanningsruimtes, een beautygedeelte en een restaurant met verse en gezonde gerechten.

15 Aanbiedingen

Thermen Saunastate Sfeerimpressie

Thermen Saunastate Informatie

Thermen Saunastate is gelegen in een grote boerenhofstede en heeft hierdoor de authentieke boerderijsfeer. Deze gezelligste sauna van Friesland is voorzien van alle saunafaciliteiten die je je maar kunt indenken. Geniet in de diverse sauna's, het stoombad, het bubbelbad of de kruidenkamer. Bij Thermen Saunastate vind je ook de zogenoemde 'pipowagen' welke uniek is in Nederland. Deze pipowagen bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte is een houtgestookte sauna en het tweede gedeelte is een rokersruimte.

Thermen Saunastate biedt daarnaast een ruime keus op het gebied van massages en beautybehandelingen. Na je saunagang kan je geheel tot rust komen in de slaaprustkamer, de leeskamer of de rustruimte. Hier kan je natuurlijk ook genieten van een hapje en een drankje. De parkachtige tuin beschikt over een zonneweide, buitenzwembad en een groot terras met rustbedden. In het restaurant kan je genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid dineren.

Locatie & routeThermen Saunastate
Stationsweg 94
8401 DT Gorredijk (Friesland)

Routebeschrijving

Thermen Saunastate Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.