Zoeken
Zoeken

Thermen Saunastate aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Sauna het Friese Woud
Boijl, Friesland
10.0 (2 reviews)

Landelijk gelegen, middelgroot sauna resort waar persoonlijke aandacht, gezellige sfeer en rust centraal staan. Ontdek diverse wellnessfaciliteiten, zoals de vijf sauna's, diverse baden, whirlpools, stoombad, hamam en rasulruimte. Ook kun je hier terecht voor een massage of behandeling.

Wellness & Beauty De Woudfennen
Joure, Friesland
10.0 (1 reviews)

Middelgroot sauna- en wellness resort met authentieke en gemoedelijke sfeer. Bezoek hier zeker de panorama sauna die je op twaalf meter hoogte een spectaculair uitzicht biedt. Je vindt er nog 5 andere sauna's, een Oosters badhuis, een prachtige tuin met ligweide, een restaurant en eigen hotel.

Sauna en Beautyresort de Leliehof
Makkum, Friesland
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig sauna- en wellnessresort met diverse wellnessfaciliteiten zowel binnen als buiten, een prachtige rotstuin met zonneweide, ontspanningsruimtes, een beautygedeelte en een restaurant met verse en gezonde gerechten.

Thermen Saunastate Informatie

Thermen Saunastate is gelegen in een grote boerenhofstede en heeft hierdoor de authentieke boerderijsfeer. Deze gezelligste sauna van Friesland is voorzien van alle saunafaciliteiten die je je maar kunt indenken. Geniet in de diverse sauna's, het stoombad, het bubbelbad of de kruidenkamer. Bij Thermen Saunastate vind je ook de zogenoemde 'pipowagen' welke uniek is in Nederland. Deze pipowagen bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte is een houtgestookte sauna en het tweede gedeelte is een rokersruimte.

Thermen Saunastate biedt daarnaast een ruime keus op het gebied van massages en beautybehandelingen. Na je saunagang kan je geheel tot rust komen in de slaaprustkamer, de leeskamer of de rustruimte. Hier kan je natuurlijk ook genieten van een hapje en een drankje. De parkachtige tuin beschikt over een zonneweide, buitenzwembad en een groot terras met rustbedden. In het restaurant kan je genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid dineren.

Thermen Saunastate ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.