Linds Wellness aanbiedingen

3 aanbiedingen

dinsdag 04 augustus


Entree korting


Dagentree voor 1 persoon

Geldig tot 9 maanden na aankoop
€15,- €6,99
53% korting

Dagentree voor 2 personen

Geldig tot 9 maanden na aankoop
€30,- €13,99
53% korting


Arrangementen


Dagentree & cabinebehandeling naar keuze

Geldig tot 6 maanden na aankoop
€28,50 €11,99
58% korting

Linds Wellness Informatie

Linds Wellness is onderdeel van Linds Kapsalon in Overdinkel. De kleinschalige sauna beschikt over verschillende mogelijkheden. Boek een arrangement of stel zelf je arrangement samen. Combineer met een beautybehandeling of massage en je gaat weer helemaal ontspannen naar huis.

Sauna aanbod

Linds Wellness heeft verschillende sauna’s voor je tot je beschikking. Kies eens voor een infraroodsauna waarbij het behaaglijk warme infrarode licht diep doordringt tot in je spieren. Dit is goed voor het losmaken van spieren en je doorbloeding, want het rode licht verwijdt je bloedvaten. De infraroodsauna is ideaal als je last hebt van spieren en gewrichten. Bovendien is het een heel goede voorbereiding op een massage, omdat je spieren al lekker opgewarmd zijn. Bij Linds Wellness kun je overigens ook terecht voor een traditionele sauna en een heerlijke hamam schuimbehandeling.

Massages

Linds Wellness biedt diverse massages aan, zoals de weldadige hot stone massage en de hydrojet. De hydrojet is een massagetafel waarbij je door waterstralen wordt gemasseerd. Ook bijzondere is de Alpha, een massagecapsule die tevens werkt als een sauna. Het contourbed omhult je lichaam optimaal, waardoor al je spieren zich kunnen ontspannen. Dankzij de vibraties worden je spieren ook nog eens heel lekker gemasseerd. Ideaal bij reumatische aandoeningen en het helpt vocht af te drijven. De Alpha laat ook nog eens zien hoeveel calorieën je tijdens de sessie hebt verbruikt.

Arrangementen

Kies uit een van de door Linds Wellness samengestelde arrangementen met hapje en drankje. Er zijn arrangementen voor overdag en voor de avonduren, zodat je ook ’s avonds kan genieten van een weldadig wellness moment. Het is overigens ook mogelijk om je eigen arrangement samen te stellen, helemaal toegespitst op je behoeften. Dat is pure verwennerij voor lichaam en geest. Bij Linds Wellness is ruimte voor jou alleen, een bezoek met een partner en met een groepje.

Locatie & routeLinds Wellness
Hoofdstraat 129
7586 BN Overdinkel (Overijssel)

Routebeschrijving

Linds Wellness Ervaringen

star-full 8.0 op basis van 1 reviews.

star-full star-full star-full star-full star-empty

Gezellig kleine intieme sauna

Gezellige sauna met persoonlijke tint


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.