Zoeken
Zoeken

Wellness & Beauty De Parel aanbiedingen

Entree

woensdag 06 juli
geldig tot 1 jaar na aankoop
€23,- €20,70
-10%

Arrangementen

Geldig tot 1 jaar na aankoop
€59,- €53,10
-10%

Wellness & Beauty De Parel Informatie

Domburg staat al eeuwen bekend als kuuroord door de gezonde zeelucht. Wellness & Beauty De Parel is onderdeel van het vijf sterren vakantiepark Roompot Hof Domburg, dus ideaal als je wilt blijven overnachten of bijvoorbeeld een lang weekend of midweek compleet wilt genieten. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit fijne resort een dagje te bezoeken.

Faciliteiten

Wellness & Beauty De Parel beschikt over een prachtig saunalandschap met vier verschillende saunacabines.  bubbelbaden, een zonnestudio en een buitenbad. Verwarm en kalmeer je (pijnlijke) spieren in de weldadige infrarood sauna, geniet van een opgieting in de opgietsauna, kom tot jezelf in de stiltesauna en geniet van de relaxte muziek in de muzieksauna. In de kleuren-kruiden kamer worden al je zintuigen geprikkeld om heerlijk tot rust te komen. 

In de saunabar kan je genieten van een hapje, drankje of een gezonde maaltijd. Maak je verwenuitje compleet door te kiezen voor één van de diverse lichaamsbehandelingen op het gebied van hand-, voet- en gezichtverzorging. Ook kan je hier terecht voor huidverbetering en heerlijke massages. Heb je altijd al eens een Fish Foot Spa willen uitproberen? Ook dat kan bij Wellness & Beauty De Parel. 

Bijzonderheden

Wellness & Beauty De Parel bezoek je ongekleed, behalve op badkledingdagen. Deze valt op iedere derde dinsdag van de maand; badkleding is dan verplicht van 10.00 tot 17.00 uur, daarna is badkleding optioneel, maar niet verplicht. Iedere eerste dinsdag van de maand is het van 10.00 tot 17.00 uur damesdag, na deze tijd is het bezoek weer gemengd. Op je verjaardag geniet je bovendien van gratis dagentree.

Wellness & Beauty De Parel ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.