Zoeken
Zoeken

Wellnessresort Goes aanbiedingen

Entree

maandag 22 juli
Geldig tot 1 jaar na aankoop
€35,- €22,88
-35%
geldig tot 3 maanden na aankoop
€39,50 €23,50
-41%

Arrangementen

Geldig tot 1 jaar na aankoop
€45,- €36,-
-20%
Geldig tot 1 jaar na aankoop
€67,25 €60,53
-10%

Wellnessresort Goes Informatie

Gelegen in het hart van Zeeland vind je Wellnessresort Goes; een middelgroot sauna- en beautycomplex. Voorheen was dit resort onderdeel van de Fitland keten, nu is het één van de drie vestigingen van Vitae Wellnessresorts. Ondervind de voordelen van de zilte Zeeuwse zeelucht op deze fijne plek.

Faciliteiten

Je kunt hier genieten van luxe saunafaciliteiten op een fantastisch locatie. Het complex beschikt over vier verschillende sauna's: een kleuren sauna, een milde infraroodsauna, de opgietsauna (85 °C) en in de tuin vind je de 95 °C sauna. De dagelijkse opgietceremonies worden verzorgd door speciale saunameesters en zorgen voor een ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

Verder vind je bij Wellnessresort Goes een kruidentempel waar ook floatsessies worden gehouden, een mint stoomcabine, een verwarmd buitenbad, een afkoelzone, dompelbad en een whirlpool. Kom bij in de rustruimte of de grote belevingstuin met terras. In de rasul cabine en in de hammam kun je terecht voor een heerlijk ontspannende behandeling.

Badkleding-mag-dag

Denk ook aan de innerlijke mens en geniet van een hapje en een drankje in de bar of het restaurant. Om je relax-dag compleet te maken kan je diverse beauty-arrangementen en massages boeken. Iedere dinsdag is het bij Wellnessresort Goes badkleding-mag-dag, het is dan toegestaan om te genieten van een dagje wellness in je badkleding, maar het is niet verplicht.

Wellnessresort Goes ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Dorothy

24-10-2019
Heeerlijk!!

Schoon en lekker veel ruimte en goeie sfeer.


Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.