Zoeken
Zoeken

Thermen Heiloo | Sauna Vennewater aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Spa Zuiver
Amsterdam, Noord-Holland
6.3 (11 reviews)

Middelgroot sauna en wellness resort met ruime en luxe uitstraling gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Kom tot rust in de mooie moderne en strakke inrichting, ontspan in één van de acht sauna's, zwem in het groot verwarmd zwembad en geniet van een heerlijke lunch of diner.

SpaWeesp
Weesp, Noord-Holland
5.2 (12 reviews)

Landelijk gelegen, middelgroot sauna- en wellnessresort met ruime faciliteiten. Koel af in de sneeuwcabine met echte sneeuw nadat je een saunaronde hebt gemaakt langs (één van) de negen sauna cabines. Natuurlijk zijn er ook diverse baden, een fijne tuin met ligweide en een restaurant.

Sauna Amstelland
Uithoorn, Noord-Holland
8.8 (8 reviews)

Kleinschalig wellnessresort met divers aanbod aan wellnessfaciliteiten. Je vindt er sauna's van verschillende temperaturen, whirlpools en een binnen- en buitenzwembad. Geniet van een hapje en een drankje in het restaurant of het terras en laat jezelf verwennen in het beautycentrum.

Thermen Heiloo | Sauna Vennewater Informatie

Thermen Heiloo ligt aan de groene buitenrand van het Noord-Hollandse dorp Heiloo. Het kleinschalige sauna en wellness resort beschikt over een Dennesauna, kleurensauna, infraroodsauna, Turks stoombad en een Romeins kruidenstoombad. Je kan er ook heerlijk zwemmen in de twee verwarmde zwembaden. Het sauna complex beschikt over 10.000 vierkante meter eigen terrein. In de grote buitentuin met diverse terrassen kan je het hele jaar door afkoelen of zonnen. Daarnaast vind je er vier gescheiden rustruimtes en een gezellige bar waar je een hapje en een drankje kan krijgen wanneer je wilt.

Thermen Heiloo | Sauna Vennewater ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.