SpaWeesp aanbiedingen

5 aanbiedingen

woensdag 28 oktober

Topdeals !


Dagentree voor 2 personen & TREATMENTS® giftbox

Topdeal ! met 5 heerlijke producten
€120,- v.a. €1,-
Bied mee!

2 entree vouchers & TREATMENTS® giftbox

Topdeal ! Vouchers zijn geldig t/m 24-12-2021
€105,20 €34,95
67% korting


Entree korting


€46,90 €29,50
37% korting

Dagentree & glas bubbels voor 2 personen

incl. TREATMENTS® Bed & Body Mist
€97,25 €64,90
33% korting


Arrangementen


Dagentree voor 2 personen & TREATMENTS® giftbox

Topdeal ! met 5 heerlijke producten
€120,- v.a. €1,-
Bied mee!

Entree voucher & wellness-giftbox naar keuze

Nieuw Geen verzend- en boekingskosten
€56,50 €29,95
47% korting

2 entree vouchers & TREATMENTS® giftbox

Topdeal ! Vouchers zijn geldig t/m 24-12-2021
€105,20 €34,95
67% korting

SpaWeesp Informatie

SpaWeesp is gelegen in de landelijke omgeving van Weesp, tussen Amsterdam en Hilversum. Dit middelgrote Noord-Hollandse wellnessresort laat je al je zintuigen beleven met de gezonde werking van warmte en water, geuren en kleuren. Het resort heeft een pure uitstraling en mooie moderne faciliteiten waardoor je er zeker een dag ontspannen kan doorbrengen. Een bezoek aan SpaWeesp is een verkwikking voor je lichaam en geest en na afloop voel je je weer helemaal uitgerust.

Sauna faciliteiten

SpaWeesp beschikt over negen verschillende sauna cabines. Zo vind je er een grote panorama sauna met mooi weids uitzicht, een Kelo opgietsauna, een 85 graden Kelo sauna en een Finse sauna. Verder is er een rozensauna, een stiltesauna, een infraroodsauna en een kleuren sauna. Ook heeft SpaWeesp een Turks stoombad, een kristal stoombad en een caldarium. Deze stoombaden hebben een lagere temperatuur dan de (Finse) sauna en een hoge luchtvochtigheid die reinigend werkt en de luchtwegen vrij maakt. In het grote verwarmde zwembad kan je heerlijk zwemmen en er zijn verschillende bubbelbaden, dompelbaden en voetenbaden. In de besloten tuin kan je lekker luieren en zonnen.

Beauty Resort

In de wellness salon van SpaWeesp kan je jezelf verwennen met diverse verzorgende lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verschillende soorten facials, cosmetische behandelingen, pakkingen en manicure en pedicure staan tot je beschikking. Je kan ook kiezen voor één van de lekkere massage behandelingen, zoals een kaarsolie massage, anti-stress massage of sportmassage. Onder de zonnebanken van het resort doe je een zomers kleurtje op.

Arrangementen

Bij SpaWeesp kun je ook terecht voor een totaal verzorgd bezoek, deze boek je het voordeligst in de vorm van een arragengement. Er zijn verschillende dag- en avond-arrangementen inclusief behandelingen, lunch of diner of een massage. De standaard arrangementen mag je naar wens ook uitbreiden met een extra behandeling, ritueel of maaltijd.

Horecagelegenheden

Voor grote en kleine trek kan je de hele dag terecht in het restaurant of bij de bar van SpaWeesp. Er is een uitgebreide keuken en bij de sfeervolle open haard kom je lekker tot rust. Daarnaast zijn er ook meerdere rustruimtes om tussen je sauna activiteiten door even rustig te zitten of liggen. Er is geen bijbehorend hotel, maar als je wilt overnachten kan dat in het nabijgelegen Bed & Breakfast of een hotel naar keuze.

 

Locatie & routeSpaWeesp
Basisweg 1
1383 NC Weesp (Noord-Holland)

Routebeschrijving

SpaWeesp Ervaringen

star-full 6.0 op basis van 8 reviews.

star-full star-full star-full star-empty star-empty

Kan beter

Tot voor kort was ik een heel tevreden bezoeker. helaas heb ik nu een aantal negatieve opmerkingen. - 1 kluisje voor 2 personen is niet fijn - veel sauna's waren dicht, wel vier of vijf - overal was het te vol en daardoor onprettig - mensen werden op een ongastvrije manier door de docent verzocht de ruimte te verlaten omdat er een klanksessie was. Heel jammer, ik was anders gewend. Hoop snel weer op mijn favoriete sauna!


star-full star-empty star-empty star-empty star-empty

Geen aanrader meer

Veel en veel te druk! Je moet 1 kastje delen met 2 personen dat klopt niet en past ook niet dus moet je spullen bovenop de kast zetten. Veel te weinig haakjes v badjassen dus alles hangt op en over elkaar smerig en stinkt en je zoekt je een hoedje naar je jas. Stoombad ruikt absoluut niet lekker, geen eucalyptus oud en is ronduit smerig je glibbert alle kanten op ook resten van een behandeling in de ruimte echt vies. Stoombad twee keer gesloten omdat er een instructie plaats vond? Echt raar het was al overvol in de andere ruimtes en een gesloten sauna wegens verbouwing. Overal te druk, in restaurant wachten v plek en zelfs bij de buitendouche stond rij. De sneeuwruimte was weg of stuk. Enz enz enz Heel erg jammer!


star-full star-full star-full star-full star-empty

Mooie sauna, heerlijk groot verwarmd buiten zwembad, zoutwater

16-1-2020: vandaag met een vriendin geweest, die al vouchers had gekocht en gereserveerd had. Daarna pas de slechte recensies gelezen. Wij konden deze niet bevestigen, schone sauna, vriendelijk personeel, heerlijk eten, hoewel redelijk druk, toch steeds overal plaats in de sauna's. Wel werd er verbouwd: het voetenbad en de infrarood sauna waren niet te gebruiken en er liepen inderdaad werklui rond. Geen last van gehad. Kortom wel een aanrader!


star-full star-empty star-empty star-empty star-empty

Waardeloze catering (bar)

Serveersters zijn onderverdeelt per tafel en er kan maar 1 serveerster de bestelling opnemen. Dit betekent lange wachttijden, als daar iets van gezegd wordt krijg je antwoorden als Iedereen heeft minimaal een wachttijd van half uur voor bijvoorbeeld bij ons biertje bestellen en het personeel wordt opgeleid.


star-full star-empty star-empty star-empty star-empty

Vreselijk sinds nieuwe eigenaar

Vroeger mijn favoriete sauna. Sinds de nieuwe eigenaar (klein jaar nu) echt verschrikkelijk. Niet schoon, matige keuken, lange wachten op eten/drinken, hoge prijzen. Erg druk in de sauna’s, veel defecten, totaal andere sfeer.


star-full star-full star-full star-full star-empty

Mooie sauna met veel faciliteiten.

Mooie sauna en vriendelijk personeel. Minpuntje is dat de mensen soms best luidruchtig zijn maar daar kon Weesp niks aan doen. Lange wachttijd in het restaurant. Kopje koffie minstens een kwartier wachten.


star-full star-full star-full star-full star-full

Heerlijke sauna

Ik vind dit een heel fijne sauna. Mooie uitstraling, goede sfeer en veel verschillende sauna's en baden. Ook is er lekker veel groen en is het niet vaak te druk.


star-full star-full star-full star-full star-full

Favoriete sauna

Ik kom hier wekelijks en het is eigenlijk altijd fijn. Niet te druk, vriendelijk personeel, schoon en goeie opgietingen!


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.