SpaWeesp aanbiedingen

17 aanbiedingen

zondag 24 maart

Entree korting


€23,50 Vanaf €11,95
49% korting

€40,45 €16,50
59% korting

€34,50 Vanaf €16,95
51% korting

€67,- Vanaf €1,-
Bied mee!

€69,- Vanaf €1,-
Bied mee!

€34,50 Vanaf €1,-
Bied mee!

€47,- Vanaf €1,-
Bied mee!


Arrangementen


€38,45 Vanaf €19,90
48% korting

€44,- Vanaf €25,50
42% korting

€54,- Vanaf €31,50
42% korting

€42,50 Vanaf €32,50
24% korting

€43,- Vanaf €35,-
19% korting

€61,45 Vanaf €49,50
19% korting

€77,95 Vanaf €59,50
24% korting

€104,45 Vanaf €78,50
25% korting


Abonnement


€241,50 Vanaf €150,-
38% korting


Kadobon


SpaWeesp Informatie

SpaWeesp is gelegen in de landelijke omgeving van Weesp, tussen Amsterdam en Hilversum. Dit middelgrote Noord-Hollandse wellnessresort laat je al je zintuigen beleven met de gezonde werking van warmte en water, geuren en kleuren. Het resort heeft een pure uitstraling en mooie moderne faciliteiten waardoor je er zeker een dag ontspannen kan doorbrengen. Een bezoek aan SpaWeesp is een verkwikking voor je lichaam en geest en na afloop voel je je weer helemaal uitgerust.

Sauna faciliteiten

SpaWeesp beschikt over negen verschillende sauna cabines. Zo vind je er een grote panorama sauna met mooi weids uitzicht, een Kelo opgietsauna, een 85 graden Kelo sauna en een Finse sauna. Verder is er een rozensauna, een stiltesauna, een infraroodsauna en een kleuren sauna. Ook heeft SpaWeesp een Turks stoombad, een kristal stoombad en een caldarium. Deze stoombaden hebben een lagere temperatuur dan de (Finse) sauna en een hoge luchtvochtigheid die reinigend werkt en de luchtwegen vrij maakt. In het grote verwarmde zwembad kan je heerlijk zwemmen en er zijn verschillende bubbelbaden, dompelbaden en voetenbaden. In de besloten tuin kan je lekker luieren en zonnen.

Beauty Resort

In de wellness salon van SpaWeesp kan je jezelf verwennen met diverse verzorgende lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verschillende soorten facials, cosmetische behandelingen, pakkingen en manicure en pedicure staan tot je beschikking. Je kan ook kiezen voor één van de lekkere massage behandelingen, zoals een kaarsolie massage, anti-stress massage of sportmassage. Onder de zonnebanken van het resort doe je een zomers kleurtje op.

Arrangementen

Bij SpaWeesp kun je ook terecht voor een totaal verzorgd bezoek, deze boek je het voordeligst in de vorm van een arragengement. Er zijn verschillende dag- en avond-arrangementen inclusief behandelingen, lunch of diner of een massage. De standaard arrangementen mag je naar wens ook uitbreiden met een extra behandeling, ritueel of maaltijd.

Horecagelegenheden

Voor grote en kleine trek kan je de hele dag terecht in het restaurant of bij de bar van SpaWeesp. Er is een uitgebreide keuken en bij de sfeervolle open haard kom je lekker tot rust. Daarnaast zijn er ook meerdere rustruimtes om tussen je sauna activiteiten door even rustig te zitten of liggen. Er is geen bijbehorend hotel, maar als je wilt overnachten kan dat in het nabijgelegen Bed & Breakfast of een hotel naar keuze.

 

Locatie & routeSpaWeesp
Basisweg 1
1383 NC Weesp (Noord-Holland)

Routebeschrijving

SpaWeesp Ervaringen

star-full 7.3 op basis van 3 reviews.

star-full star-empty star-empty star-empty star-empty

Klantvriendelijkheid ver te zoeken

Door omstandigheden helaas tijdelijk moeten annuleren. Er moest binnen twee dagen een nieuwe boeking worden gemaakt (terwijl dat dus niet kon door omstandigheden) en anders betaling kwijt (en hoge boekingskosten van 14,95). En bijboeken kon alleen door weer hoge boekingskosten bij te betalen van 4,95. Niet geweest en Spa Weesp heeft wel flink verdient. En dat allemaal in mailtjes in dreigende vorm, ondertekend door slechts een voornaam. Wat een onprofessioneel en zeer klantonvriendelijk bedrijf. Bespaar je de moeite en geld!


star-full star-full star-full star-full star-full

Heerlijke sauna

Ik vind dit een heel fijne sauna. Mooie uitstraling, goede sfeer en veel verschillende sauna's en baden. Ook is er lekker veel groen en is het niet vaak te druk.


star-full star-full star-full star-full star-full

Favoriete sauna

Ik kom hier wekelijks en het is eigenlijk altijd fijn. Niet te druk, vriendelijk personeel, schoon en goeie opgietingen!


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief