Zoeken
Zoeken

Sauna Thermen Suomi Beauty Center aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Spa Zuiver
Amsterdam, Noord-Holland
6.3 (11 reviews)

Middelgroot sauna en wellness resort met ruime en luxe uitstraling gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Kom tot rust in de mooie moderne en strakke inrichting, ontspan in één van de acht sauna's, zwem in het groot verwarmd zwembad en geniet van een heerlijke lunch of diner.

SpaWeesp
Weesp, Noord-Holland
5.2 (12 reviews)

Landelijk gelegen, middelgroot sauna- en wellnessresort met ruime faciliteiten. Koel af in de sneeuwcabine met echte sneeuw nadat je een saunaronde hebt gemaakt langs (één van) de negen sauna cabines. Natuurlijk zijn er ook diverse baden, een fijne tuin met ligweide en een restaurant.

Sauna Amstelland
Uithoorn, Noord-Holland
8.8 (8 reviews)

Kleinschalig wellnessresort met divers aanbod aan wellnessfaciliteiten. Je vindt er sauna's van verschillende temperaturen, whirlpools en een binnen- en buitenzwembad. Geniet van een hapje en een drankje in het restaurant of het terras en laat jezelf verwennen in het beautycentrum.

Sauna Thermen Suomi Beauty Center Informatie

Bij een bezoek aan Sauna Thermen Suomi Beauty Center kan je genieten van een diversiteit aan faciliteiten. Het saunacomplex ligt in Hoorn en beschikt over een kelo opgietsauna, Tuli-sauna, rozensauna, zoutsteen sauna, infraroodsauna en een klassieke sauna. Daarnaast vind je er aanvullende faciliteiten zoals een whirlpool, binnenbad, buitenbad, dompelbad, stoombad en een ijsgrot.

Je kunt tijdens je bezoek natuurlijk ook kiezen uit verschillende massages en beautybehandelingen. Relax in een van de rustruimtes, het restaurant of de bar. Sauna Thermen Suomi Beauty Center beschikt over een uitgebreide lunch- en dinerkaart. In de mooie tuin met bloeiende bloemen en planten en op het terras is het prettig afkoelen of met mooi weer gewoon even liggen met je favoriete boek.

Sauna Thermen Suomi Beauty Center ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.