Sauna Thermen Suomi Beauty Center aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt


Spa Zuiver

Amsterdam, Noord-Holland

star-full 5.8 op basis van 8 reviews.

Middelgroot sauna en wellness resort met ruime en luxe uitstraling gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Kom tot rust in de mooie moderne en strakke inrichting, ontspan in één van de acht sauna's, zwem in het groot verwarmd zwembad en geniet van een heerlijke lunch of diner.

2 Aanbiedingen

SpaWeesp

Weesp, Noord-Holland

star-full 6.0 op basis van 7 reviews.

Landelijk gelegen, middelgroot sauna- en wellnessresort met ruime faciliteiten. Koel af in de sneeuwcabine met echte sneeuw nadat je een saunaronde hebt gemaakt langs (één van) de negen sauna cabines. Natuurlijk zijn er ook diverse baden, een fijne tuin met ligweide en een restaurant.

2 Aanbiedingen

Fort Resort Beemster

Zuidoostbeemster, Noord-Holland

star-full 7.0 op basis van 7 reviews.

Middelgroot sauna resort op unieke locatie, met karakteristieke moderne inrichting en een afwisselend aanbod van sauna's en baden. Neem buiten een duik in de natuurlijke zwemvijver of ontdek het eiland klein Bali met meditatie tuin, blotevoetenpad en warm waterbron.

1 Aanbiedingen

Sauna Thermen Suomi Beauty Center Informatie

Bij een bezoek aan Sauna Thermen Suomi Beauty Center kan je genieten van een diversiteit aan faciliteiten. Het saunacomplex ligt in Hoorn en beschikt over een kelo opgietsauna, Tuli-sauna, rozensauna, zoutsteen sauna, infraroodsauna en een klassieke sauna. Daarnaast vind je er aanvullende faciliteiten zoals een whirlpool, binnenbad, buitenbad, dompelbad, stoombad en een ijsgrot.

Je kunt tijdens je bezoek natuurlijk ook kiezen uit verschillende massages en beautybehandelingen. Relax in een van de rustruimtes, het restaurant of de bar. Sauna Thermen Suomi Beauty Center beschikt over een uitgebreide lunch- en dinerkaart. In de mooie tuin met bloeiende bloemen en planten en op het terras is het prettig afkoelen of met mooi weer gewoon even liggen met je favoriete boek.

Locatie & routeSauna Thermen Suomi Beauty Center
Holenweg 6
1624 PB Hoorn (Noord-Holland)

Routebeschrijving

Sauna Thermen Suomi Beauty Center Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.