Body Home aanbiedingen

3 aanbiedingen

woensdag 20 maart

Entree korting


€16,- €13,50
16% korting


Arrangementen


€22,50 €20,25
10% korting

€35,- €31,50
10% korting

Body Home Informatie

Body Home staat bekend als fitnesscenter met danswork-outs, maar is veel meer dan dat. Het is ook de plek waar je geniet van een heerlijke, ontspannende sauna en beautybehandelingen. De knusse, kleinschalige sfeer stelt je direct op je gemak, terwijl je een ruime keuze hebt aan faciliteiten en beautybehandelingen. Combineer een work-out met de optimale ontspanning van een sauna en verwen zo lichaam en geest.

Sauna faciliteiten

Body Home biedt verschillende sauna faciliteiten om optimaal van te genieten. Zo is er een authentieke Finse sauna, een Turks stoombad en een sauna buiten. Buiten is er ook een verwarmd zwembad aanwezig. Ontspan tussen de bubbels van de whirlpool, neem een ontspannend voetenbad en dompel je onder in het dompelbad tussen de saunagangen door. Body Home heeft zijn eigen restaurant waar je je laat verrassen door heerlijke gerechten.

Behandelingen

Body Home beschikt ook over een massage- en beautysalon. Combineer je saunadag met een lekkere massage of een schoonheidsbehandeling, zoals een masker of een wimperlifting. Ook voor een pedicure ben je van harte welkom in de beautysalon. Er zijn diverse arrangementen en aanbiedingen voor een avondsauna met beautybehandeling of een saunagang met massage. Deze wisselen geregeld, waardoor Body Home altijd een sprankelend aanbod heeft aan verwenarrangementen.

Landelijke omgeving

Body Home ligt in Losser, vlakbij de Duitse grens. De landelijke omgeving brengt je hoofd al meteen tot rust, waardoor je sauna-ervaring nog aangenamer wordt. Het is mogelijk om in de buurt te blijven slapen in een hotel om nog langer van je ontspannende gevoel te genieten. Of maak een mooie wandeling tussen het groen.

Locatie & routeBody Home
Nijverheidstraat 35
7581 PV Losser (Overijssel)

Routebeschrijving

Body Home Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief