Zoeken
Zoeken

Badhuis en Sauna Da Costa aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Spa Zuiver
Amsterdam, Noord-Holland
6.3 (11 reviews)

Middelgroot sauna en wellness resort met ruime en luxe uitstraling gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Kom tot rust in de mooie moderne en strakke inrichting, ontspan in n van de acht sauna's, zwem in het groot verwarmd zwembad en geniet van een heerlijke lunch of diner.

SpaWeesp
Weesp, Noord-Holland
5.1 (13 reviews)

Landelijk gelegen, middelgroot sauna- en wellnessresort met ruime faciliteiten. Koel af in de sneeuwcabine met echte sneeuw nadat je een saunaronde hebt gemaakt langs (één van) de negen sauna cabines. Natuurlijk zijn er ook diverse baden, een fijne tuin met ligweide en een restaurant.

Badhuis en Sauna Da Costa Informatie

Badhuis en Sauna Da Costa is een kleinschalige sauna in Amsterdam. Je kan tijdens een sauna bezoek genieten van de droge sauna (Finse sauna) en de natte sauna (Turkse sauna). Tussendoor kan je gebruik maken van een drankje en een hapje van de kleine kaart. Bij Badhuis en Sauna Da Costa kan je te allen tijde genieten van een massage, iedere dag is er een masseur beschikbaar. Naast de sauna's beschikt Badhuis en Sauna Da Costa over een eigen badhuis met één ligbad en zes douches.

Badhuis en Sauna Da Costa ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.