Top Alivio Saunacentrum aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt


Thermae 2000

Valkenburg, Limburg

star-full 9.3 op basis van 10 reviews.

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen in een bosrijke omgeving. Zwem in thermaal bronwater, maak een saunaronde langs de negen sauna's en kom tot rust in het geheel nieuwe Infinitum. Maak je saunadag compleet en boek een heerlijk arrangement met een lunch, diner en/of behandeling.

8 Aanbiedingen

Thermaalbad Arcen

Arcen, Limburg

Kleinschalige sauna en kuuroord in het bosrijke Limburgse land. Het kuuroord beschikt over een saunalandschap met diverse sauna's, dompelbaden, stoomcabines, rozenbaden, whirlpools, snelbruiners en een fijne tuin. Geniet van de ontspannende en heilzame werking van het thermale water.

3 Aanbiedingen

BLUE Wellnessresort Sittard

Sittard, Limburg

star-full 9.4 op basis van 10 reviews.

Middelgroot sauna- en wellnesscomplex met moderne uitstraling en faciliteiten. Geniet in de panoramasauna van een prachtig uitzicht en breng je hoofd en lichaam tot rust in de stoomcabine. Verder vind je er nog drie andere sauna's, diverse baden, een beautycentrum en het restaurant.

5 Aanbiedingen

Top Alivio Saunacentrum Informatie

In het Limburgse Horn vind je Saunacentrum Top Alivio. Het kleine sauna resort beschikt over een opgietsauna, kruidensauna, infraroodsauna, panorama sauna en een stoomcabine. Elke dag vinden er opgietingen plaats door saunameesters. Soms komt er zelfs een internationale saunameester om deze speciale opgietsessies te verzorgen. Verder vind je er een dompelbad, whirlpool, binnen- en buitenzwembad en de dompelgrot.

In de sauna tuin kan je heerlijk tot rust komen op het verwarmd buitenterras of op het lavendelterras. Na je saunagang kan je lekker bijkomen in de rustruimte met hangmatten, in de bar of in het restaurant. Hier kan je genieten van een hapje en een drankje. Om je dag compleet te maken breng je ook een bezoekje aan de massageruimte.

Locatie & routeTop Alivio Saunacentrum
Heythuyserweg 1
6085 NH Horn (Limburg)

Routebeschrijving

Top Alivio Saunacentrum Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.