Zoeken
Zoeken

Top Alivio Saunacentrum aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Thermae 2000
Valkenburg, Limburg
9.3 (11 reviews)

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen in een bosrijke omgeving. Zwem in thermaal bronwater, maak een saunaronde langs de negen sauna's en kom tot rust in het geheel nieuwe Infinitum. Maak je saunadag compleet en boek een heerlijk arrangement met een lunch, diner en/of behandeling.

Thermen Maastricht
Maastricht, Limburg
0.0 (0 reviews)

Centraal gelegen, grootschalig spa- en beautyresort met groot aanbod op sauna- en beautygebied en een moderne, warme inrichting. Je vindt hier o.a. negen sauna cabines, whirlpools, kruidenbaden, een zoutwaterbad, diverse rustruimtes, een beautysalon en natuurlijk een restaurant.

BLUE Wellnessresort Sittard
Sittard, Limburg
9.5 (11 reviews)

Middelgroot sauna- en wellnesscomplex met moderne uitstraling en faciliteiten. Geniet in de panoramasauna van een prachtig uitzicht en breng je hoofd en lichaam tot rust in de stoomcabine. Verder vind je er nog drie andere sauna's, diverse baden, een beautycentrum en het restaurant.

Top Alivio Saunacentrum Informatie

In het Limburgse Horn vind je Saunacentrum Top Alivio. Het kleine sauna resort beschikt over een opgietsauna, kruidensauna, infraroodsauna, panorama sauna en een stoomcabine. Elke dag vinden er opgietingen plaats door saunameesters. Soms komt er zelfs een internationale saunameester om deze speciale opgietsessies te verzorgen. Verder vind je er een dompelbad, whirlpool, binnen- en buitenzwembad en de dompelgrot.

In de sauna tuin kan je heerlijk tot rust komen op het verwarmd buitenterras of op het lavendelterras. Na je saunagang kan je lekker bijkomen in de rustruimte met hangmatten, in de bar of in het restaurant. Hier kan je genieten van een hapje en een drankje. Om je dag compleet te maken breng je ook een bezoekje aan de massageruimte.

Top Alivio Saunacentrum ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.