Zoeken
Zoeken

Thermen & Badewelt Euskirchen aanbiedingen

Sfeerimpressie

Thermen & Badewelt Euskirchen Informatie

Ontspannen in een sauna, zwemmen in het zwembad en wegdromen onder de tropische palmen met een lekker drankje… bij Thermen & Badewelt Euskirchen kan dit allemaal. Het complex biedt plezier en ontspanning voor jong en oud. Het lijkt wel of je op vakantie bent! Het immense, moderne complex huisvest bijzondere gethematiseerde sauna’s en het zwembad met echte palmbomen is een ware belevenis. Dat moet je eigenlijk gewoon met je eigen ogen gezien hebben.

Zwembad

Thermen & Badewelt Euskirchen bestaat uit verschillende zwembaden. Er is een 25-meterbad voor het trekken van baantjes, een kinderbadje waar kleintjes in een ondiep laagje kunnen spelen en spetteren en een oefen- en instructiebad. Dit bad kan qua diepte versteld worden. Er zijn in het 25-meterbad startblokken en duikplanken aanwezig.

Na een sportieve inspanning is het heerlijk ontspannen in het Palmenparadijs: een subtropisch zwembad met een temperatuur van 33 graden Celsius waarbij je omringd wordt door echte tropische palmen en planten. Het Palmenparadijs heeft ook een whirlpool. Heel bijzonder zijn het transparante dak en de doorzichtige wanden, waardoor je je binnen in een buitenbad waant. Bij de poolbar haal je een lekkere cocktail en het is net alsof je op vakantie bent op een tropisch eiland…

Wellness

Naast zwemfaciliteiten heeft Thermen & Badewelt Euskirchen ook veel te bieden op wellnessgebied. Ook hier kom je de exotische sfeer van het zwemparadijs tegen in de architectuur en afwerking van de relaxruimtes. Iedere sauna en saunaopgieting heeft een eigen karakter, zoals de Kino sauna (bioscoop thema) en Wiener Kaffeehaus sauna (Weens koffiehuis thema). Zo wordt een dagje spa een hele belevenis.

Tussen de saunagangen door maak je gebruik van de rustruimtes of haal je een drankje bij de poolbar. En laat je aangenaam verrassen door de bijzondere Aronskelk douche. Ook voor beautybehandelingen en ontspannende massages ben je in het Thermen gedeelte van Thermen & Badewelt Euskirchen van harte welkom.

Ligging

Thermen & Badewelt Euskirchen ligt vlakbij grote Duitse steden als Keulen, Düsseldorf en Bonn. Neem een hotel in de buurt en geniet van de steden, omgeving en natuurlijk het zwembad met sauna. Het ligt vlak over de grens en is goed te bereiken met de auto. Thermen & Badewelt Euskirchen organiseert vaak speciale evenementen, geheel in stijl van het wellness- en zwembadcentrum. Zo beleef je iedere keer weer wat nieuws.

Thermen & Badewelt Euskirchen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.