Zoeken
Zoeken

Spa & Wellness Hammam aanbiedingen

Entree

zondag 19 mei
geldig tot 3 maanden na aankoop
v.a. €1,-
Bied mee!
geldig t/m 3 maanden na aankoop
v.a. €1,-
Bied mee!

Arrangementen

geldig tot 3 maanden na aankoop
€35,- €12,95
-63%
€70,- €34,99
-50%
+ Turkse zeepzak-behandeling
€95,- €44,99
-53%

Spa & Wellness Hammam Informatie

In Rotterdam geniet je van weldadige ontspanning bij Spa & Wellness Hammam. De sfeer is al heel gezellig. De sauna heeft de look van een traditioneel badhuis – compleet met mozaïektegeltjes aan de wand. Je geniet er alleen of samen van diverse sauna’s, baden en beautybehandelingen.

Sauna faciliteiten

Kom genieten van Spa & Wellness Hammam en geniet van het inzepen met olijfzeep, de douches en voetenbaden. Er is een jacuzzi die al bubbelend je zorgen doet vergeten. Tussen de saunagangen door is een douche aan te raden. Ook word je eerst lekker gescrubd, zodat je fris aan de volgende saunagang kan deelnemen. Tijdens het gebruik van saunafaciliteiten is het verplicht om badkleding, zoals een bikini, te dragen.

Beautybehandelingen

Naast dompelbaden, douches en saunagangen, heb je bij Spa & Wellness Hammam ook de mogelijkheid om diverse beautybehandelingen te ondergaan. Zoals een echt hammam schuimbad, een kruidenstempelmassage of gezichtsmassage. Er is zelfs een behandeling voor je haar mogelijk en een heerlijk lichaamsmasker. Wil je echt helemaal als nieuw naar huis, breng dan een bezoekje aan de beautysalon. Daar kun je onder meer terecht voor het harsen van armen, benen, oksels en bikinilijn. Ook het epileren en in vorm brengen van de wenkbrauwen behoort tot de specialismes.

Horeca

Spa & Wellness Hammam heeft een kleine bar waar je vruchtensappen, smoothies en andere drankjes kan bestellen. Ook zijn er gezonde hapjes verkrijgbaar om tussen de saunagangen door je smaakpapillen te verwennen.

Arrangementen

Spa & Wellness Hammam in Rotterdam biedt diverse arrangementen aan, zodat je voor ieder budget geniet van een dagje weldaad. Er zijn arrangementen met en zonder beautybehandelingen of massages. Wil je genieten als een koningin? Dan is een Royal VIP arrangement echt iets voor jou. Je wordt de hele dag zelfs op je wenken bediend.

 

Spa & Wellness Hammam ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.