SPA Loppersum aanbiedingen

1 aanbiedingen

donderdag 01 oktober


Overnachting


€84,- v.a. €55,-
35% korting

SPA Loppersum Sfeerimpressie

SPA Loppersum Informatie

Het oude Raadhuis, recht tegenover het station, in Loppersum is al jaren een hotel met spa-faciliteiten genaamd Hotel Spoorzicht & Spa. Omdat het tegenover het station ligt, is het heel gemakkelijk te bereiken met de trein, dat is ook wel weer zo relaxt. Het wellnesscentrum heeft een intieme, zeer persoonlijke sfeer wat zorgt voor een fijn, eigen karakter. Het is zeer geschikt voor een wellnessweekend met zijn tweetjes of met een groepje vriendinnen. Zoek je na een dag hard werken ontspanning in een relaxte sfeer, dan ben je bij deze sauna ook van harte welkom.

Spa faciliteiten

SPA Loppersum biedt verschillende spa faciliteiten. Er wordt gewerkt volgens de vier elementen – aarde, water, vuur en lucht – waardoor de hele spa-ervaring een aards karakter heeft. De vier elementen zijn terug te vinden in alle spa faciliteiten, zoals het zwembad, de hamam behandelingen, massages en beautybehandelingen. Tussen de saunagangen door kom je helemaal tot rust in de relaxruimtes. De spa van Hotel Spoorzicht is de enige in Nederland die werkt met de producten van Ella Baché.

Restaurant & hotel

Hotel Spoorzicht & Spa heeft een eigen restaurant dat ook voor niet-spa bezoekers en hotelgasten te bezoeken is. Onder het genot van een goed glas wijn maak je kennis met diverse verrassende gerechten. Alles wordt vers bereidt en past helemaal in het goede gevoel dat een wellnessweekend of –moment met zich mee brengt. Uiteraard kun je blijven slapen in het oude Raadhuis. Reserveer een hotelkamer met spa-arrangement en je kan er na het weekend weer helemaal tegen. Bij Hotel Spoorzicht & Spa word je lekker verwend en in de watten gelegd. Dat heb je immers verdiend.

Locatie & routeSPA Loppersum
Molenweg 11
9919 AE Loppersum (Groningen)

Routebeschrijving

SPA Loppersum Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.