Savarin aanbiedingen

9 aanbiedingen

woensdag 21 augustus

Entree korting


€32,50 €16,-
51% korting


Arrangementen


€50,- €42,30
15% korting

€64,- €54,90
14% korting

€236,90 €124,99
47% korting


Overnachting


€127,- Vanaf €69,50
45% korting

Savarin Informatie

Tussen Den Haag en Delft ligt het prachtige hotel Savarin. Het hotel biedt haar gasten (gratis in een wellnessarrangement) een heerlijke wellnesservaring aan, maar ook dagjesmensen zijn van harte welkom in de bijzondere sauna’s, het Turks stoombad en de hamam. De cityspa heeft een intieme, kleinschalige en vooral persoonlijke sfeer, waar je optimaal in tot rust komt.

Privé tonnetje

Het meest bijzondere aan de sauna’s van Savarin is de vorm. Ze lijken op grote tonnen die op hun zij gelegd zijn. Uiteraard op een stevig standaard om wegrollen te voorkomen. De tonnen staan in de grote tuin van Savarin en bieden door een grote ruit een prachtig uitzicht op het groen. De sauna’s zijn niet te groot, zodat je er ook alleen of met je partner van kan genieten. Zelfs voor een klein groepje vrienden of vriendinnen zijn de sauna’s uitermate geschikt.

Baden & beautybehandelingen

Verder beschikt de cityspa over een Turks stoombad, een koud dompelbad, een warme hot-tub en een heerlijk zwembad. Rondom en in het zwembad is zwemkleding verplicht. Om je spa-dag bij Savarin helemaal compleet te maken, neem je een lekkere beautybehandeling. Bijvoorbeeld door je te laten verwennen in de hamam, met een heerlijke massage of door een lekker maskertje te nemen.

Hotel & restaurant

Savarin heeft een restaurant waar je uiteraard na de saunagangen gebruik van kan maken. Laat je verrassen door de bijzondere gerechten van de chef en geniet van een lekker glas wijn. En als je nog langer wilt nagenieten, dan blijf je slapen in het hotel. Het hotel heeft speciale wellness arrangementen met overnachting en vele extra’s om gebruik van te maken. Ideaal als je met je partner of met vriendinnen het relaxte gevoel nog langer vast te houden.

Locatie & routeSavarin
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk (Zuid-Holland)

Routebeschrijving

Savarin Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Maak deze maand kans op gratis sauna tickets

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis nooit een topdeal!
  • Maak deze maand automatisch kans op gratis tickets!
  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals en winacties!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.