Zoeken
Zoeken

Sauna Vilt aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Thermae 2000
Valkenburg, Limburg
9.3 (10 reviews)

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen in een bosrijke omgeving. Zwem in thermaal bronwater, maak een saunaronde langs de negen sauna's en kom tot rust in het geheel nieuwe Infinitum. Maak je saunadag compleet en boek een heerlijk arrangement met een lunch, diner en/of behandeling.

Thermaalbad Arcen
Arcen, Limburg
0.0 (0 reviews)

Kleinschalige sauna en kuuroord in het bosrijke Limburgse land. Het kuuroord beschikt over een saunalandschap met diverse sauna's, dompelbaden, stoomcabines, rozenbaden, whirlpools, snelbruiners en een fijne tuin. Geniet van de ontspannende en heilzame werking van het thermale water.

BLUE Wellnessresort Sittard
Sittard, Limburg
9.5 (11 reviews)

Middelgroot sauna- en wellnesscomplex met moderne uitstraling en faciliteiten. Geniet in de panoramasauna van een prachtig uitzicht en breng je hoofd en lichaam tot rust in de stoomcabine. Verder vind je er nog drie andere sauna's, diverse baden, een beautycentrum en het restaurant.

Sauna Vilt Informatie

Sauna Vilt is gelegen in een oude authentieke boerderij tussen Maastricht en Heerlen waardoor een heerlijke warme sfeer ontstaat. Het kleinschalige sauna resort biedt een compleet sauna aanbod met een binnensauna, buitensauna, infraroodsauna en Turks stoombad. Daarnaast vind je er een dompelbad, hot whirlpool, binnenzwembad, warme en koude douches en een grote grotdouche.

Verschillende soorten srubzout staan gratis ter beschikking. Na een saunaronde kan je even bijkomen in de rustruimte met heerlijke zachte bedden, onder de zonnebank of in de mooie tuin met ligweide. In het restaurant bij de openhaard kan je ook heerlijk zitten met een lekker hapje en drankje.

Sauna Vilt ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.