Zoeken
Zoeken

Sauna Phoenix aanbiedingen

Sauna Phoenix Informatie

Gelegen in Landen in België vind je de kleinschalige Sauna Phoenix. De naam verwijst naar het herboren gevoel dat je ervaart na een dagje wellness. En hoewel Sauna Phoenix kleinschalig en knus is, kun je er een hele dag vertoeven en genieten van alle wellness faciliteiten.

Sauna faciliteiten

Sauna Phoenix heeft vijf verschillende sauna’s, waaronder de traditionele houten Finse sauna. Er worden verschillende opgietsessies georganiseerd en je bent van harte welkom in de hammam voor een scrubsessie en een inzeping. Uiteraard zijn er douches en baden aanwezig. Op zonnige dagen kom je tot rust op het zonneterras. Neem plaats op een van de ligbedden op de ligweide voor totale ontspanning. Ook buiten zijn er diverse afkoelbaden en sauna’s te vinden.

Beauty & arrangementen

Naast de saunafaciliteiten geniet je er van heerlijke behandelingen. Deze zijn uiteraard ook los te boeken. Je hebt de keuze uit een ontspanningsmassage, deep tissue massage en een therapeutische massage. Naast een gewone saunagang en de massages zijn er nog andere specialiteiten van het huis om van te genieten. Deze zijn opgenomen in verschillende arrangementen. Deze boek je altijd samen met toegang tot alle sauna faciliteiten en gaan gepaard met een glaasje bubbels of vers sapje.

Horeca

In het restaurant geniet je van een heerlijk hapje en een drankje tussen de saunagangen door. Er staan onder meer verse vruchtensappen en smoothies op het menu. Net als frisse salades en smakelijke broodjes. Ook in de ontspanningsruimtes wordt er eten en drinken geserveerd. En aan het einde van je wellnessdagje trakteer je jezelf op een glaasje bubbels of wijn.

 

 

 

Sauna Phoenix ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.