Zoeken
Zoeken

Sauna Hotel Bron Apart aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

BLUE Wellnessresort Helmond
Helmond, Noord-Brabant
9.0 (12 reviews)

Middelgroot sauna- en beauty resort met modern interieur en uitstraling. Naast de vijf sauna cabines vind je er twee stoombaden, een grote tuin, verschillende baden, een rasul cabine, een hamam, diverse rustruimtes en een restaurant.

BLUE Wellnessboot Mill
Mill, Noord-Brabant
8.7 (25 reviews)

Middelgroot sauna- en wellnesscomplex op unieke locatie op het water. In dit moderne resort vind je zes sauna's en diverse stoombaden. Ontspan in een whirlpool, verzorg je huid met een heerlijke scrubbeurt of boek een heerlijke beautybehandeling.

SpaSense
Geldrop, Noord-Brabant
7.8 (8 reviews)

Middelgroot sauna- en beautyresort in natuurlijke omgeving met moderne faciliteiten. Naast acht verschillende sauna's vind je hier ook andere (wellness)faciliteiten zoals het binnen- en een buitenzwembad, zoutwaterbad, whirlpools, dompelbaden en een groot stoombad.

Sauna Hotel Bron Apart Informatie

Sauna Bron Apart is onderdeel van het vier-sterren hotel Bron Apart vlakbij 's-Hertogenbosch en is een uniek saunacomplex. Het saunacomplex is ingericht voor maximaal zes personen en is exclusief voor eigen gezelschap te huren. Het beschikt over diverse voetenbaden en douches, een Finse en Turkse sauna, een buitenzwembad en buitenspa. Doordat Sauna Bron Apart is gelegen in het hotel kan je gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel, ideaal als je de combinatie zoekt tussen ontspanning en zakelijk. In het restaurant van het hotel kan je bovendien uitgebreid dineren en ook diverse schoonheidsbehandelingen en massages behoren tot de aanvullende opties.

Sauna Hotel Bron Apart ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.