Sauna Finlandia aanbiedingen

Over Sauna Finlandia: Sfeerimpressie | Informatie | Ervaringen

Geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze sauna.

Sauna Finlandia Informatie

Sauna Finlandia ligt in het Noord Limburgse plaatsje Ven-Zelderheide, zo'n 25 kilometer ten zuiden van Nijmegen. Deze gezellige kleinschalige sauna ligt in een groene omgeving waardoor je in de tuinen veel privacy hebt. De sauna faciliteiten zijn voldoende om een dag door te brengen in ontspanning. Sauna Finlandia is, zoals de naam al aangeeft, geïnspireerd op de vele sauna's zoals je die in Finland tegenkomt. De liefde voor de sauna van de eigenaar zie je dan ook terug in de aandacht en sfeer van Sauna Finlandia.

Sauna faciliteiten

Bij Sauna Finlandia vind je onder andere een mooie buiten sauna waar regelmatig opgietingen plaatsvinden. Daarnaast is er een kleuren sauna, kruidensauna, infraroodsauna en een stoomcabine. In het nieuwe gedeelte van Sauna Finlandia is een verwarmd zwembad aangelegd en een whirlpool en kabouterbad.

Beauty Resort en arrangementen

Sauna Finlandia heeft geen beautysalon, maar je kunt wel een afspraak maken voor een heerlijke massage. Ook is er een solarium om met een zomers kleurtje weer op huis aan te gaan. Sauna Finlandia heeft geen arrangementen. Wel zijn er regelmatig voordelige acties waarmee je bijvoorbeeld korting krijgt op de zonnebanken of sauna entree.

Horecagelegenheden

In het gezellige restaurant van Sauna Finlandia worden lekkere en simpele gerechten geserveerd. Aan de bar kan je ook even zitten met een drankje. Enkele keren per jaar worden er authentieke Finse gerechten of lokale producten geserveerd.

 

Locatie & routeSauna Finlandia
Vensestraat 45
6599 AN Ven-Zelderheide (Limburg)

Routebeschrijving

Sauna Finlandia Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief