Zoeken
Zoeken

Sauna Finlandia aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Thermae 2000
Valkenburg, Limburg
9.3 (10 reviews)

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen in een bosrijke omgeving. Zwem in thermaal bronwater, maak een saunaronde langs de negen sauna's en kom tot rust in het geheel nieuwe Infinitum. Maak je saunadag compleet en boek een heerlijk arrangement met een lunch, diner en/of behandeling.

Thermen Maastricht
Maastricht, Limburg
0.0 (0 reviews)

Centraal gelegen, grootschalig spa- en beautyresort met groot aanbod op sauna- en beautygebied en een moderne, warme inrichting. Je vindt hier o.a. negen sauna cabines, whirlpools, kruidenbaden, een zoutwaterbad, diverse rustruimtes, een beautysalon en natuurlijk een restaurant.

BLUE Wellnessresort Sittard
Sittard, Limburg
9.5 (11 reviews)

Middelgroot sauna- en wellnesscomplex met moderne uitstraling en faciliteiten. Geniet in de panoramasauna van een prachtig uitzicht en breng je hoofd en lichaam tot rust in de stoomcabine. Verder vind je er nog drie andere sauna's, diverse baden, een beautycentrum en het restaurant.

Sauna Finlandia Informatie

Sauna Finlandia ligt in het Noord Limburgse plaatsje Ven-Zelderheide, zo'n 25 kilometer ten zuiden van Nijmegen. Deze gezellige kleinschalige sauna ligt in een groene omgeving waardoor je in de tuinen veel privacy hebt. De sauna faciliteiten zijn voldoende om een dag door te brengen in ontspanning. Sauna Finlandia is, zoals de naam al aangeeft, geïnspireerd op de vele sauna's zoals je die in Finland tegenkomt. De liefde voor de sauna van de eigenaar zie je dan ook terug in de aandacht en sfeer van Sauna Finlandia.

Sauna faciliteiten

Bij Sauna Finlandia vind je onder andere een mooie buiten sauna waar regelmatig opgietingen plaatsvinden. Daarnaast is er een kleuren sauna, kruidensauna, infraroodsauna en een stoomcabine. In het nieuwe gedeelte van Sauna Finlandia is een verwarmd zwembad aangelegd en een whirlpool en kabouterbad.

Beauty Resort en arrangementen

Sauna Finlandia heeft geen beautysalon, maar je kunt wel een afspraak maken voor een heerlijke massage. Ook is er een solarium om met een zomers kleurtje weer op huis aan te gaan. Sauna Finlandia heeft geen arrangementen. Wel zijn er regelmatig voordelige acties waarmee je bijvoorbeeld korting krijgt op de zonnebanken of sauna entree.

Horecagelegenheden

In het gezellige restaurant van Sauna Finlandia worden lekkere en simpele gerechten geserveerd. Aan de bar kan je ook even zitten met een drankje. Enkele keren per jaar worden er authentieke Finse gerechten of lokale producten geserveerd.

 

Sauna Finlandia ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.