Zoeken
Zoeken

Sauna Embricana aanbiedingen

Sauna Embricana Informatie

Een dag vakantie voor de ziel, zo prijst Sauna Embricana een bezoek aan hun sauna in het Duitse Emmerich am Rhein aan. De prachtige sfeervolle saunaruimtes, de waterwereld, verschillende faciliteiten binnen en buiten en natuurlijk de culinaire lekkernijen dragen daar zeker aan bij.

Sauna faciliteiten

Er zijn zes verschillende sauna’s bij Sauna Embricana te vinden. Binnen zijn er vooral zogeheten soft sauna’s waarbij je geniet van weldadige warmte. Buiten zijn de echte hete sauna’s te vinden. Geniet bijvoorbeeld van het Valo-Bad met lichteffecten, de Ruusu sauna met rozenkwarts en de geur van rozen en het keramisch stoombad waar weldadige stoom de luchtwegen verwent.

Buiten stap je in de Sointi, een sauna voor alle zintuigen, de Event sauna met afwisselende opgietingen met etherische oliën en de Maa-sauna. Dit is een originele Finse aardsauna met houtvuur. Binnen geniet je van relaxruimtes en een solarium. Buiten ligt er een groot zwembad op je te wachten met een ligweide en zonneterras. Op de terrassen wordt er eten en drinken geserveerd.

Beautybehandelingen

Maak je verblijf in Sauna Embricana compleet met een heerlijke wellnessbehandeling. Zo kun je er terecht voor diverse massages en relaxtherapieën. Verder zijn er nog heerlijke huidbehandeling voor lichaam en gezicht. En wat dacht je van een weldadige manicure en pedicurebehandeling?

Horeca

Omdat de innerlijke mens bij een dagje wellness niet vergeten mag worden, is het mogelijk om op de terrassen en in de loungeruimtes te genieten van een hapje en een drankje. Wil je liever uitgebreid lunchen of dineren? Neem dan plaats in het restaurant en geniet van de afwisselende kaart. Er wordt gebruik gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten. Hierdoor is het menu steeds verfrissend en verrassend.

Zwemparadijs

Wil je alleen komen zwemmen met het hele gezin? Op het terrein, los van de sauna, ligt een uitgebreide waterwereld. Zwembad Embricana biedt glijbanen, sportmogelijkheden en zwembaden voor jong en oud. 

Sauna Embricana ervaringen


8,0 op basis van 1 ervaringen.

8

Anja

01-02-2023
Hele fijne sauna

Geweldige sauna , kleinschalig maar zeker goed ! Opgietingen kunnen niet beter. Om t uur is er wel 1. Top !


Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.