Zoeken
Zoeken

Sauna Dennenmarken aanbiedingen

Entree

donderdag 28 januari
Samen genieten
€65,- €54,90
-16%
incl. glaasje bubbels
€72,90 €59,90
-18%

Arrangementen

incl. koffie/thee en afscheidscadeautje
€149,- €79,90
-46%

Sfeerimpressie

Sauna Dennenmarken Informatie

In Roermond vind je Sauna Dennenmarken, een middelgroot sauna en beauty resort. Je vindt hier onder meer een aromasauna, lichttherapie sauna, Russische blokhut sauna, panorama sauna en een infrarood sauna. Daarnaast beschikt Sauna Dennenmarken over een Turks stoombad, dompelbaden en zwembaden. In de sauna worden speciale opgietsessies verzorgd door saunameesters.

Een ware traktatie voor het lichaam is het ondergaan van een van de schoonheidsbehandelingen of massages. Tijdens een saunaronde kan je ook genieten van de sfeervolle tuin met buitenterras en buitenzwembad. In het restaurant kan je de hele dag terecht voor een drankje, heerlijke lunch of uitgebreid diner.

Sauna Dennenmarken ervaringen


5,0 op basis van 2 ervaringen.

2

Ooit jarenlang een tevreden klant

01-03-2020
Vergane glorie / Dompelbad en douches functioneren niet

Slechte staat is het saunacomplex. Dompelbad werkt al maanden niet. Stoomkabine kapot. Zwembad dat leegloopt en de smeer langs de randen te zien is. Bubbelbad veel te veel chloor. Douches koud water ipv warm of werken niet. Slecht zeer slecht onderhoud. Schimmels in kitnaden!! Bedden die door zijn gelegen. Scheuren in t bankleer. Te weinig personeel. Mopperende klandizie..Etc etc.....
Management reageert niet op klachten! Nul reactie ! Wisselend personeel, wat niet gek is met het management beleid wat er heerst! Personeel doet zijn best.


8

Marina

23-07-2019
Verschillende keuzes in sauna's.

Mooie sauna. Bad binnen en buiten. De tuin niet heel groot maar groot genoeg. Verschillende sauna's ook in warmte. Aardig personeel. Het eten is er vaker minder goed.


Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.