Sauna & Beauty Velp aanbiedingen

1 aanbiedingen

dinsdag 11 augustus


Entree korting


Dagentree voor 1 persoon

Geldig tot 1 jaar na aankoop
€27,50 €24,75
10% korting

Sauna & Beauty Velp Sfeerimpressie

Sauna & Beauty Velp Informatie

In een mooi statig herenhuis vind je Sauna & Beauty Velp, vlakbij Arnhem. In dit prachtige gebouw kan je volop genieten van diverse sauna- en spafaciliteiten, sauna's en zwembaden, zowel binnen als buiten. De kruidentempel, het Turks stoombad, dagelijkse opgietingen en de hot whirlpool maken van Sauna & Beauty Velp een veelzijdig resort. Daarnaast is er genoeg ruimte om rustig een boek te lezen of uit te rusten op het grote dakterras, in de diverse rustruimtes met openhaard of het a la carte restaurant.

Op de beautyafdeling kan je kiezen voor diverse behandeling in de beautysalon, massagesalon of pedicure- en manicuresalon. Probeer ook eens de speciale hamam en rasul behandelingen. De beautyafdeling is ook te bezoeken zonder gebruik te maken van de saunafaciliteiten.

Locatie & routeSauna & Beauty Velp
Stationsstraat 30
6881 WB Velp (Gelderland)

Routebeschrijving

Sauna & Beauty Velp Ervaringen

star-full 4.8 op basis van 4 reviews.

star-full star-empty star-empty star-empty star-empty

Nooit meer!

Ronduit schokkend vond ik mijn ervaring in de sauna Velp! Wat een heerlijk relaxed verwendagje voor mij en mijn vriendin moest worden werd een erg vervelende ervaring. Bij de lunch (we waren net een half uurtje binnen) liep ik naar de bar om menukaarten te vragen. Aan de bar waren de eigenaren en een andere meneer die me vertelde dat hij ons zo kwam helpen. Terwijl ik naar mijn tafeltje terugriep begon de eigenaar - voor mij uit het niks? - te roepen naar mij of ik een probleem had? En als ik dan een probleem had dan kon ik vertrekken? Ik was verbouwereerd en riep terug dat ik zeker geen probleem had, maar hij misschien wel zo te horen? Uiteindelijk ben ik de discussie niet verder aangegaan, want ik houd daar helemaal niet van en kom ook voor mijn rust. Eind van de middag wilde ik mijn klacht bij de receptioniste neerleggen. Echter wilde zij zich niet mengen in dit verhaal en wilde alleen de eigenaar erbij halen. Ik vond dat een goed idee, want wilde erg graag van hem horen wat voor hem de reden was om zo tegen mij als klant vanuit het niks tekeer te gaan? De receptioniste kwam terug zonder eigenaar: meneer had me niks te zeggen en gaf aan dat vriendin en ik niet meer welkom zijn in zijn complex. Ik was perplex en moet zeggen dat ik nooit zo'n bizar verhaal heb meegemaakt ergens anders. Klant is hier absoluut geen koning!!


star-full star-full star-full star-full star-empty

Leuke sauna

Kleine knusse sauna, met het thuisgevoel. Verschillende leuke ruimte's die mooi klassiek zijn ingericht. De sauna's zijn netjes en schoon. De keuken is geweldig, veel keuze! Als je nog niet bent geweest is dit een aanrader!


star-full star-empty star-empty star-empty star-empty

Verschrikkelijke ervaring

Op zich geen onaardige kleine sauna, maar de eigenaar is erg hautain, onbeschoft, groet zijn gasten niet en steekt zijn personeel in outdated kostuums. De inrichting is erg protserig. Eten is goed, faciliteiten zijn goed. Het brood bij het eten is niet vers. Afrader om te gaan vanwege met name slecht gastheerschap bij een hoge entree.


star-full star-full star-full star-full star-empty

Wat een ervaring!

Wat een prachtige sauna! Afgelopen week maar eens een bezoekje gebracht aan deze sauna en wat waren we blij verrast. De sauna bevindt zich in een soort huis wat een erg gezellige sfeer geeft. Tot onze verbazing was het nog groot ook en helemaal compleet met opgietingen, bubbelbad, zwembad, kruidentempel en ook nog heerlijk eten. Hier kom ik zeker terug!


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.