Zoeken
Zoeken

Sané Thermen aanbiedingen

Sfeerimpressie

Sané Thermen Informatie

Ontspannen betekent dat je zonder al te veel afleiding echt helemaal tot jezelf komt. Sané Thermen in het Belgische Tongeren biedt dit aan voor iedereen; man, vrouw, jong en oud. Zeker als je liever niet ongekleed naar de sauna gaat is Sané Thermen voor jou geschikt, want badkleding is verplicht bij de saunagangen. Zo kom je pas echt tot rust.

Sauna faciliteiten

Sané Thermen biedt vijf verschillende sauna’s, waaronder een panoramasauna met uitzicht op de ligweide en het blauwe zwembad. Neem plaats in de Kruidensauna, verwen je zintuigen in de Aroma Sauna en laat de huid tintelen in een opgietsauna. De infraroodcabine is ideaal voor het verwennen van je spieren. Verder zijn er nog twee Turkse stoombaden, diverse jacuzzi’s om je zorgen weg te bubbelen en het eerder genoemde zwembad buiten. Ook binnen is er een prachtig zwembad. De relaxruimtes staan vol luxe ligstoelen. Daar droom je vanzelf in weg.

Beautybehandelingen

Een saunabezoek combineer je natuurlijk met een heerlijke beautybehandeling, zoals een masker, permanente make-up of een speciale behandeling voor mannen. Verwen handen en voeten met een manicure of pedicure. En neem een weldadige massage. Sané Thermen biedt onder meer stoelmassage, Thaise massage, Hot Stone massage en ballonmassage aan. Ook is het mogelijk om je eigen arrangement met behandelingen samen te stellen.

Horeca

Het restaurant van Sané Thermen is ook zonder saunatoegang te bezoeken. Maar tijdens je saunagangen kun je er zeker ook terecht voor een lichte snack, een heerlijke lunch en voor een diner. Er worden diverse drankjes geserveerd. Het menu wordt telkens aan het seizoen aangepast en de chefs maken gebruik van seizoensproducten.

 

Sané Thermen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.