Return Saunapark aanbiedingen

3 aanbiedingen

donderdag 01 oktober


Entree korting


Dagentree voor 1 persoon

Geldig t/m 06 oktober 2020
€26,50 €16,95
36% korting

Dagentree voor 1 persoon

Geldig tot 6 maanden na aankoop
€26,50 €16,95
36% korting

Dagentree voor 2 personen

Geldig tot 6 maanden na aankoop
€53,- €29,95
43% korting

Return Saunapark Sfeerimpressie

Return Saunapark Informatie

In het Duitse Brüggen ligt Return Saunapark. Een prachtig park omgeven door een intens groene natuur. De natuurlijke elementen van buiten zijn samengebracht met het interieur en de uitvoering van het buitengebied. De inspirerende natuur en de mooie vormgeving brengt je terug naar de basis van jezelf.

Sauna faciliteiten

Return Saunapark biedt verschillende sauna’s, waaronder een vierjaargetijdensauna, aroma en lichtsauna, blokhutsauna in een echte houten hut en een zonnegrot. In totaal zijn er acht verschillende sauna’s om van te genieten. Water en welzijn gaan hand in hand en daarom mogen er bij het saunapark geen baden ontbreken. Buiten is er een ijskoud zwembad (Fins koud) om in een keer in af te koelen. Of geniet van het Wellnessbad dat met zijn natuurstenen muurtje perfect in de natuur opgaat. Er is nog een Crush-ijsbad en een ijskoud dompelbad. Dat zet je zintuigen wel op scherp. Buiten is er een grote ligweide om te relaxen. Ook in de Pagodetent en het Rusthuis met baden is het heerlijk vertoeven. Binnen is er ook nog een rustruimte met open haard en een grote lounge.

Beautybehandelingen

Je maakt je wellnessdag compleet met een van de wellnessmassages. Neem een beautybehandeling voor lichaam en gezicht, of stap in de Ergoline zonnebank voor een lekker kleurtje. Zelfs voor ontharing ben je bij het Return Saunapark van harte welkom.

Horeca

Bij het Return Saunapark is uiteraard een gezellig, modern restaurant te vinden waarvan de menukaart regelmatig verandert. Neem plaats op het terras of kom gezellig binnen zitten en geniet van verse soepen, salades, broodjes hamburger, sapjes en meer. Er wordt veel met seizoensgebonden producten gewerkt.

Arrangementen

Naast diverse speciale themadagen (saunanacht, damesdag) geniet je bij Return Saunapark ook van verschillende arrangementen. Stel zelf een arrangement samen door je eigen beautybehandelingen uit te kiezen of ga voor een vooraf samengesteld arrangement.

Locatie & routeReturn Saunapark
Boerholz 72
41379 Brüggen (de)

Routebeschrijving

Return Saunapark Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.