Orange Wellness Centre aanbiedingen

1 aanbiedingen

woensdag 28 oktober


Entree korting


Dagentree voor 2 personen

Samen voordelig genieten
€62,- €54,90
11% korting

Orange Wellness Centre Sfeerimpressie

Orange Wellness Centre Informatie

Aan de rand van Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland is sinds 2012 het gloednieuwe Orange Wellness Centre te vinden. Dit Wellness Centre biedt diverse sauna en beauty faciliteiten in een modern pand. Het is een fijne uitvalsbasis voor iedereen in de omringende steden voor een avond ontspanning en behandelingen. Een aantal rustruimtes en sauna's zijn aangekleed met een werelds tintje en de muurschilderingen laten je even vergeten dat je je in de stad bevind. Na een bezoek aan het Orange Wellness Centre ben je weer helemaal jezelf.

Sauna faciliteiten

Het Orange Wellness Centre beschikt over negen sauna's, waaronder drie Finse sauna's met verschillende temperaturen. Daarnaast vind je, verdeeld over drie verdiepingen, twee infrarood sauna's, een kleuren sauna, een zoutsteen sauna en een aantal stoombaden. In de Banja sauna kan je deelnemen aan de opgietrituelen die door de saunameesters worden verzorgd. Tussen de saunabaden door kan je je verkwikken in het zwembad, de whirlpool of het dompelbad. Zowel binnen als buiten zijn er rustruimtes waar je bijvoorbeeld lekker een tijdschrift of boek kunt lezen.

Beauty Resort

Ook voor persoonlijke behandelingen kan je bij Orange Wellness Centre terecht. Kies voor een ontspannende lichaamsmassage of een hotstone massage om alle spanningen uit je lichaam te doen verdwijnen of ga voor een uniek spa ritueel. Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden voor professionele gezichtsbehandelingen. Het Orange Wellness Centre werkt met een eigentijdse verzorgingslijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Zowel voor mannen als vrouwen worden alle behandelingen afgestemd op jouw huidtype.

Arrangementen

Vergeet de tijd en laat je helemaal in de watten leggen met één van de arrangementen van het Orange Wellness Centre. Of je nu een hele dag voor jezelf wilt of samen een avondje uit, er is voor iedereen een passend arrangement. Mis je toch nog iets? Dan kan je tijdens het reserveren altijd een extra behandeling bijboeken. Gedurende het jaar zijn er speciale arrangementen die aansluiten bij de wensen van het seizoen.

Horecagelegenheden

Middenin het sauna centrum bevind zich het Orange Park Restaurant waar je heerlijk aan tafel kunt eten of neerploffen op de loungebanken met een drankje. Er is ook een grote leestafel. Alle gerechten worden bereid met biologische producten en de gezonde traktaties zorgen ervoor dat ook je inwendige mens er weer helemaal tegenaan kan.

 

Locatie & routeOrange Wellness Centre
Kalkovenweg 52
2401 LK Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Routebeschrijving

Orange Wellness Centre Ervaringen

star-full 6.0 op basis van 1 reviews.

star-full star-full star-full star-empty star-empty

Slechte hygiene en onbeschoft personeel

Al enige jaren ga ik met plezier naar deze sauna en fitness. Het laatste jaar is de sauna in hygiene flink op achteruit gegaan. Met name ligt de focus op het binnenhalen van nieuwe leden, maar niet op onderhoud en kwaliteit. Ondanks toezeggingen van Orange tot het treffen van extra maatregelen om corona besmettingen te voorkomen zoals een schoonmaakploeg zitten de prullenbakken overvol, de vloer plakt en is bedekt met viezigheid. De vloer wordt nimmer vochtig afgenomen. Papier voor het droogmaken van handen is regelmatig niet beschikbaar en wordt pas op verzoek soms aangevuld. De kleedkamer ontzettend warm en de toiletten vies. Door het gebrek aan hygiene boxen in de toiletten stinkt het van tijd tot tijd ontzettend. De manager waant zich viroloog. Het luisteren, constructief communiceren en het daadwerkelijk onderzoeken of de klachten gegrond zijn, zijn vaardigheden dat bij de manager ontbreekt. Sterker, de manager moedigt een melding bij de inspectie aan. Het is jammer dat op deze manier met klanten wordt gecommuniceerd. Klant is duidelijk geen koning!


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.