Zoeken
Zoeken

Entree

dinsdag 28 november
Geldig t/m 29 februari 2024
€50,25 €29,95
-40%
geldig t/m 6 maanden na aankoop
v.a. €1,-
Bied mee!

Arrangementen

Geldig t/m 31 december 2024
€105,20 €34,95
-67%
Kies uit 4 verwenpakketten
€105,- €34,95
-67%
Kies uit 4 heerlijke geuren
€134,- €54,95
-59%

Sfeerimpressie

Hezemeer Informatie

De stress van de alledaagse dag laat snel je ver achter je in wellnesscentrum Hezemeer in Eindhout. Hezemeer biedt een compleet aanbod massages aan, om te ontspannen, spieren los te maken of een goede balans in geest en lichaam te bevorderen. Je kunt hier terecht in negen verschillende sauna’s.

Thermen

Ontspan en geniet van de rust in de negen verschillende soorten sauna’s, waaronder een biosanarium, kristalsauna, eventsauna met opgietsessies en zoutsteensauna. Koel af in een koud silicumbad of neem een duik in het verwarmde binnenbad of één van de twee verwarmde buitenbaden. Maak gebruik van een authentieke zeep- en oliemassage in de Hamam met whirlpool en stoombad.

Wellness

Je kunt in Hezemeer terecht voor heerlijke gezicht- en lichaamsbehandelingen, maar ook speciale behandelingen om specifieke problemen aan te pakken, zoals huidsverjongende behandelingen, of behandelingen specifiek voor het verminderen van rimpels, acné, littekens, huidverkleuringen et cetera. Maak een keuze uit verschillende ontspannende massages, waaronder chocolade massages, hotstonemassages, shiatsu, meridiaanmassages en nog veel meer.  

Hezemeer ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.