Zoeken
Zoeken

Hammam Cleopatra aanbiedingen

Arrangementen

maandag 22 juli
geldig tot 6 maanden na aankoop
€120,- €54,99
-54%

Hammam Cleopatra Informatie

Gelegen in de grootste winkelstraat van Rotterdam Zuid vind je Hammam Cleopatra, een authentiek oosters badhuis met traditionele oosterse sfeer. Hier kun je genieten van verschillende arrangementen of losse behandelingen die allemaal op geheel originele oosterse wijze worden uitgevoerd. Badkleding dragen is optioneel, het dragen van ondergoed is hier verplicht.

Behandelingen & arrangementen

Stel je eigen ideale verwendag samen door te kiezen voor entree met een losse behandeling. Opties voor de losse behandelingen zijn: inzepen met olijfzeep, scrubben, modderbehandeling, zeepzakbehandeling of een massage. Een voordelige optie is om een arrangement te boeken waarin entree en meerdere (bovenstaande) behandelingen bij inbegrepen zijn. 

Van een basis arrangement tot een uitgebreid Cleopatra arrangement: de keus is aan jou. Bij het Cleopatra arrangement geniet je naast enkele basis behandelingen ook van een heerlijke zeepzak massage, waar je een zijdezachte en huid en gezonde glow van krijgt. Tussen de behandelingen door geniet je van een kopje verse muntthee of jus d'orange.  

 

Hammam Cleopatra ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.