Hamam Argana aanbiedingen

3 aanbiedingen

dinsdag 11 augustus


Arrangementen


Luxe hammam-arrangement voor 2 personen

Geldig tot 3 maanden na aankoop
€70,- v.a. €1,-
Bied mee!

Dagentree & gezichtsmasker voor 2 personen

Geldig tot 6 maanden na aankoop
€58,- €19,99
66% korting

€126,- €54,99
56% korting

Hamam Argana Sfeerimpressie

Hamam Argana Informatie

Tijdens een bezoek aan Hamam Argana kom je - in je badkleding - heerlijk tot rust en kun je genieten van een authenthieke Oosterse badgang. In dit badhuis, gelegen in Venlo, reinig je je lichaam en geest en geniet je van de Limburgse en Marokkaanse/Turkse gastvrijheid. Waan je een dag(deel) op vakantie door de Oosterse uitstraling met heerlijke loungebanken, mozaïektegels en de fijne geuren.

Faciliteiten en behandelingen

In de hamam vind je diverse faciliteiten om lekker tot jezelf te komen. Open je luchtwegen in het stoombad, neem een lekkere douche of geniet van een kopje verse muntthee in de lounge. In de beautysalon kun je jezelf extra laten verwennen met een uitgebreide gezichtsbehandeling. Ook is het mogelijk om je wimpers of wenkbrauwen te laten verven of je te laten harsen. 

Uiteraard worden er diverse authentieke badrituelen aangeboden die je zowel los als in een arrangement kunt boeken. Je hebt de keuze uit een scrubbehandeling, een schuimmassage, een lichaamspakking, een fijne olie massage of een combinatie hiervan. Indien je gebruik maakt van een arrangement zit entree voor de hamam, een hamamsetje en een Ghassoul gezichtsmasker er standaard bij inbegrepen. Je maakt het hiermee, op een voordelige manier, zo uitgebreid als je zelf wil!

Vrouwendag 

Hamam Argana is te bezoeken voor mannen en vrouwen op de gemende dagen, op vrouwendagen zijn uiteraard alleen vrouwen welkom. Natuurlijk staat hygiëne hoog in het vaandel, daarom is het in de hamam verplicht om badkleding te dragen. Neem je eigen handdoek, badjas en slippers mee of huur deze bij de hamam. 

Locatie & routeHamam Argana
Straelseweg 75A
5911 CM Venlo (Limburg)

Routebeschrijving

Hamam Argana Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.