Zoeken
Zoeken

Dunya Hammam aanbiedingen

Arrangementen

maandag 22 juli
voor 1 persoon
€26,- €14,99
-42%
voor 1 persoon
€41,- €23,99
-41%
voor 2 personen
€52,- €28,99
-44%
voor 1 persoon
€53,50 €29,99
-44%
voor 2 personen
€82,- €46,99
-43%
voor 2 personen
€107,- €58,99
-45%

Dunya Hammam Informatie

Dunya Hammam is een authentiek en gezellig Turks badhuis in Rotterdam. De sfeer is op en top Turks. Dat komt onder meer door de gekozen kleuren, details en accenten in de lounge en het badhuis, maar ook door de behandelingen die worden verzorgd. Begin de dag met een kopje Turkse muntthee in de lounge en geniet daarna van een welverdiend wellness moment.

Faciliteiten

Dunya Hammam heeft veel te bieden. Kom voor een enkele behandeling of neem een heel arrangement, compleet met sauna, schuimbaden en natuurlijk huidbehandelingen. De verzorgende handen van de beautyspecialisten geven je met liefde een rugscrub, kneden je spieren tijdens een massage of geven je een modderbehandeling. Of stap in het naar eucalyptus geurende Turkse stoombad voor een verkwikkend moment. Na een dagje Dunya Hammam voel je jezelf weer helemaal ontspannen.

Arrangementen

Dunya Hammam heeft een groot aanbod aan arrangementen, waarbij de behandelingen en saunagang op elkaar zijn afgestemd. Zo kun je bij het Lavendel arrangement rekenen op zeep en maskers met lavendel en staat het Amani arrangement in het teken van vijgen en olijfolie. Bij alle arrangementen krijg je toegang tot de sauna, het stoombad en natuurlijk de relaxruimte.

Hartje Rotterdam

Het Turkse badhuis ligt in Rotterdam, een bruisende stad waar veel te beleven is. Combineer je spa verwenmoment in Dunya Hammam eens met een avondje uit of een heerlijk diner in een restaurant in de buurt. Of blijf slapen in de stad en combineer wellness met shoppen, een dagje museum of genieten van een film. Zo haal je meer uit je heerlijke wellnessarrangement.

Dunya Hammam ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.