Zoeken
Zoeken

Descansa aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Thermen Soesterberg
Soesterberg, Utrecht
7.3 (16 reviews)

Middelgroot, modern sauna- en beautycomplex met 13 sauna's, diverse (zwem)baden, rustuimten en restaurant. Beleef een heerlijke opgieting of klankschalensessie. Overnacht in het naastgelegen hotel.

Sauna de Heuvelrug
Veenendaal, Utrecht
7.3 (3 reviews)

Kleinschalig sauna resort gelegen aan een natuurgebied met huiselijke sfeer. Geniet van een opgieting in de Hooiberg sauna of ontspan in één van de andere vier sauna's. Het Turkse stoombad, een kruidentempel, het sanarium en een fijne ligweide maken het aanbod compleet.

Descansa Informatie

In de rustieke ambiance van Sauna & Beautycentrum Descansa kom je helemaal tot rust. Gelegen in het centrum van Utrecht is deze stadssauna een plek waar je de dagelijkse beslommeringen achter je kan laten. Descansa beschikt over mooie ruime faciliteiten, zoals twee Finse sauna's, een infraroodsauna, Turks stoombad, dompelbad, bubbelbad en een zwembad.

In de schoonheidssalons kan je naar keuze genieten van een ontspannende massage of diverse behandelingen. Ook een bezoekje aan de fish spa behoort tot de mogelijkheden. Lekker een boek lezen kan in de relaxruimte met openhaard, het restaurant of op een van de lounge-terrassen.

Descansa ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.