Zoeken
Zoeken

De Meerkes aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

BLUE Wellnessresort Helmond
Helmond, Noord-Brabant
9.0 (12 reviews)

Middelgroot sauna- en beauty resort met modern interieur en uitstraling. Naast de vijf sauna cabines vind je er twee stoombaden, een grote tuin, verschillende baden, een rasul cabine, een hamam, diverse rustruimtes en een restaurant.

BLUE Wellnessboot Mill
Mill, Noord-Brabant
8.7 (25 reviews)

Middelgroot sauna- en wellnesscomplex op unieke locatie op het water. In dit moderne resort vind je zes sauna's en diverse stoombaden. Ontspan in een whirlpool, verzorg je huid met een heerlijke scrubbeurt of boek een heerlijke beautybehandeling.

SpaSense
Geldrop, Noord-Brabant
7.8 (8 reviews)

Middelgroot sauna- en beautyresort in natuurlijke omgeving met moderne faciliteiten. Naast acht verschillende sauna's vind je hier ook andere (wellness)faciliteiten zoals het binnen- en een buitenzwembad, zoutwaterbad, whirlpools, dompelbaden en een groot stoombad.

Sfeerimpressie

De Meerkes Informatie

De Meerkes in het Brabantse Ravenstein bestaat uit twee luxe privé sauna's gelegen in afzonderlijke gebouwen. Hier kan je genieten van diverse saunafaciliteiten in alle rust en privacy. Sauna 't Koetshuys bestaat uit een Finse sauna, automatische voetmassage, jacuzzi binnen, infrarood cabine, zonnebank en een stoomcabine. In de relax ruimte of de loungeruimte kan je rustig zitten. De loungeruimte is voorzien van een open haard en een minibar met diverse dranken.

Buiten vind je een buitenplaats met stort-emmer om af te koelen. De tweede sauna, sauna 't Bakhuys beschikt over dezelfde faciliteiten als 't Koetshuys maar is iets luxer. Sauna 't Bakhuys beschikt als extra over een jacuzzi buiten en in de zomermaanden kan je gebruik maken de ligweide en het overdekte zwembad. Om de dag compleet te maken kan je kiezen uit diverse massages en pakkingen.

De Meerkes ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.