De Meerkes aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt


BLUE Wellnessresort Helmond

Helmond, Noord-Brabant

star-full 9.0 op basis van 12 reviews.

Middelgroot sauna- en beauty resort met modern interieur en uitstraling. Naast de vijf sauna cabines vind je er twee stoombaden, een grote tuin, verschillende baden, een rasul cabine, een hamam, diverse rustruimtes en een restaurant.

6 Aanbiedingen

Spa One

Oosterhout, Noord-Brabant

star-full 9.3 op basis van 6 reviews.

Word één met de natuur in dit moderne en duurzame wellness-complex, gelegen in het buitengebied van Breda. Naast een ruime keus aan sauna’s en wellnessfaciliteiten, kun je hier ook terecht voor meditatie en yoga. In het restaurant kun je terecht voor een heerlijke lunch of diner. Bij Spa One geniet je van een totaalbeleving op het gebied van wellness!

2 Aanbiedingen

Wellnessboot Mill

Mill, Noord-Brabant

star-full 8.9 op basis van 18 reviews.

Middelgroot sauna- en wellnesscomplex op unieke locatie op het water. In dit moderne resort vind je zes sauna's en diverse stoombaden. Ontspan in een whirlpool, verzorg je huid met een heerlijke scrubbeurt of boek een heerlijke beautybehandeling.

9 Aanbiedingen

De Meerkes Sfeerimpressie

De Meerkes Informatie

De Meerkes in het Brabantse Ravenstein bestaat uit twee luxe privé sauna's gelegen in afzonderlijke gebouwen. Hier kan je genieten van diverse saunafaciliteiten in alle rust en privacy. Sauna 't Koetshuys bestaat uit een Finse sauna, automatische voetmassage, jacuzzi binnen, infrarood cabine, zonnebank en een stoomcabine. In de relax ruimte of de loungeruimte kan je rustig zitten. De loungeruimte is voorzien van een open haard en een minibar met diverse dranken.

Buiten vind je een buitenplaats met stort-emmer om af te koelen. De tweede sauna, sauna 't Bakhuys beschikt over dezelfde faciliteiten als 't Koetshuys maar is iets luxer. Sauna 't Bakhuys beschikt als extra over een jacuzzi buiten en in de zomermaanden kan je gebruik maken de ligweide en het overdekte zwembad. Om de dag compleet te maken kan je kiezen uit diverse massages en pakkingen.

Locatie & routeDe Meerkes
Meerstraat 1
5371 NV Ravenstein (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

De Meerkes Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.