Zoeken
Zoeken

Carlton Beach Health Center aanbiedingen

Entree

maandag 22 juli
incl. huur handdoek + badjas
€29,- €14,90
-49%

Arrangementen

incl. huur handdoek + badjas
€51,50 €19,90
-61%

Carlton Beach Health Center Informatie

Het Carlton Beach Health Centre vind je in het Carlton Beach hotel, gelegen op een heerlijke plek aan de zee in Scheveningen. Dit viersterrenhotel leent zich uitstekend voor een ontspannen verblijf het gehele jaar door. Combineer een overnachting met een fijne strandwandeling of een bezoek aan Den Haag. Het wellnesscenter is toegankelijk voor hotelgasten alsook voor daggasten.

Faciliteiten

In het kleinschalige Carlton Beach Health Center vind je een compleet aanbod aan faciliteiten om lichaam en geest in vorm te krijgen en tot rust te laten komen. In het verwarmde binnenzwembad (30 graden) is het heerlijk baantjes trekken én train je tegelijkertijd meerdere spiergroepen. Zijn je spieren juist toe aan ontspanning? Neem dan plaats in de infraroodsauna, waar de infraroodstralen je spieren weldadig verwarmen.

Verder vind je bij het Carlton Beach Health Center een stoombad, een binnensauna, een buitensauna, het solarium/zonnebank en is het op het zonneterras heerlijk toeven tijdens een mooie (zomer)dag. Uiteraard vind je er ook een voetenbad en een dompelbad om je saunaronde juist op te kunnen starten of af te sluiten.

Massages & huisregels

Om je verwendag - of weekend - compleet te maken is het mogelijk om een massage bij te boeken. Je kunt kiezen uit een totale lichaamsmassage of een hot stone massage.
Goed om te weten is dat je in het zwembad en buitensauna gebruik dient te maken van badkleding. In de binnensauna is het de bedoeling dat je deze zonder badkleding betreedt.

Carlton Beach Health Center ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.