BLUE Wellness Stadspark aanbiedingen

6 aanbiedingen

maandag 10 augustus


Entree korting


Dagentree voor 1 persoon

Geldig t/m 26 december 2020
€17,50 €9,95
43% korting


Arrangementen


Dagentree & behandeling voor 2 personen

Geldig t/m 6 maanden na aankoop
€112,- v.a. €1,-
Bied mee!

Dagentree & behandeling naar keuze

Geldig t/m 26 december 2020
€67,- €29,50
56% korting


Overnachting


€73,- v.a. €52,25
28% korting

€150,- €75,-
50% korting

€136,- v.a. €79,-
42% korting

BLUE Wellness Stadspark Sfeerimpressie

BLUE Wellness Stadspark Informatie

BLUE Wellness Stadspark (voorheen Fonteyn Thermen) is een hotelspa dat is gelegen in het Fletcher hotel-restaurant Stadspark, waar je na een bezoekje aan de sauna prima kan overnachten. Wellness centrum Fonteyn Thermen dankte zijn naam aan de historische waterbron genaamd Stadsfonteyn. Het water uit deze bron bevat veel energie en mineralen waarvan je in het Rivierenbad van het complex van kan profiteren.

Faciliteiten

In deze compacte cityspa, gesitueerd in de kelder van het complex, vind je zeker voldoende faciliteiten om een ochtend, middag of avond lekker even tot jezelf te komen. Dobber in het Rivierenbad, dat een uitzwem heeft naar buiten toe. Er zijn binnen drie sauna's aanwezig: een kruidensauna van 60-70°C, de Akkerland sauna van 80°C, en een opgiet sauna van 90°C waar de saunameesters regelmatig een opgieting verzorgen. 

Geef je luchtwegen een boost in in het stoombad, relax in de twee whirlpools met geurtherapieën of in de ruime jacuzzi. Ook zijn er diverse opwarm- en afkoelmogelijkheden zoals het voetenbad en het dompelbad. Lees een boekje of doe een dutje in de rustruimte met ligbedden en massagestoelen. In het restaurant kun je kiezen uit diverse heerlijke gerechten of gewoon een lekker kopje koffie.

Beauty & overnachten

In het beautycentrum kan je genieten van diverse behandelingen in één van de negen behandelkamers. Kies bijvoorbeeld voor een ontspannende massage, een reinigende rasul behandeling of een huidverbeterende gezichtsbehandeling. In het solarium werk je aan een gezond zomers tintje. Geen zin om het ontspannen gevoel los te laten? Boek dan een kamer in het hotel en overnacht in één van de comfortabele kamers die het hotel rijk is.

Locatie & routeBLUE Wellness Stadspark
Gertrudisboulevard 200
4615 MA Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

BLUE Wellness Stadspark Ervaringen

star-full 8.0 op basis van 1 reviews.

star-full star-full star-full star-full star-empty

Prima voor een avondje wellness

Wij hadden een arrangement geboekt met een massage en zonnebank. Alles was dik in orde. Het personeel was zeer behulpzaam en alles was schoon. Het is natuurlijk een kleine sauna, maar je hebt er wel alles wat je nodig hebt. Er was zelfs een opgieting. Ideaal voor een avondje ontspannen op een doordeweekse dag. Wij zullen hier zeker vaker langskomen.


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.