BijHoen Fitness & Wellness aanbiedingen

Over BijHoen Fitness & Wellness: Sfeerimpressie | Informatie | Ervaringen

Geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze sauna.

BijHoen Fitness & Wellness Sfeerimpressie

BijHoen Fitness & Wellness Informatie

Geniet van de mooie Limburgse omgeving en ga naar BijHoen Fitness & Wellness in Brunssum. Deze kleinschalige sauna heeft een zeer persoonlijke aanpak. Het gaat er bij hen om dat jij je lekker in je vel voelt zitten. Daarom zijn de sauna’s klein en kun je deze voor jezelf of voor zijn tweetjes huren. Zo kom jij helemaal tot rust, zonder gedoe of drukte om je heen van medegebruikers. Overigens kun je ook voor groepen een eigen sauna huren. Lekker met vriendinnen of gezin relaxen in een intieme sfeer.

Faciliteiten

BijHoen Fitness & Wellness heeft vooral basic faciliteiten. Er zijn traditionele Finse sauna’s, een Turks stoombad en zelfs een infrarood sauna in het complex aanwezig. Wil je buiten genieten van een saunagang? Kies dan voor de panorama sauna in de buitentuin met geweldig uitzicht. Verder heb je een whirlpool, zwembad, warm voetenbad en een koud dompelbad tot je beschikking als je gaat genieten bij BijHoen Fitness & Wellness. Tussen de saunagangen en dompelbaden door kom je heerlijk tot rust in de relaxruimtes met een kopje kruidenthee en een salade bijvoorbeeld. Of geniet van de zonnebank.

BijHoen Fitness & Wellness biedt haar gasten ondertussen gratis verzorgingsproducten aan, waaronder shampoo, zeep en huidolie. Ook scrubzout om de dode huidcellen te verwijderen is aanwezig. Zo maak je de sauna ervaring nog fijner.

Arrangementen

Een bezoek aan BijHoen Fitness & Wellness wordt nog fijner wanneer je een arrangement boekt. Bijvoorbeeld met een overnachting in een nabij gelegen hotel of een 25 minuten durende ontspanningsmassage. En wat dacht je van een heerlijk diner arrangement met sauna. Bij BijHoen Fitness & Wellness is er van alles mogelijk om je ontspannende wellness dag compleet te maken.

Locatie & routeBijHoen Fitness & Wellness
Uranusstraat 17
6446 TP Brunssum (Limburg)

Routebeschrijving

BijHoen Fitness & Wellness Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief