Zoeken
Zoeken

Bentheimer Mineraltherme aanbiedingen

Bentheimer Mineraltherme Informatie

In Bad Bentheim in Duitsland bevindt zich het moderne Bentheimer Mineraltherme in een groot landhuis. Moderne sauna’s en oude kuuroord tradities komen hier samen en bieden je een heerlijke, ontspannende dag.

Sauna faciliteiten

Bentheimer Mineraltherme bevat verschillende sauna’s. Binnen geniet je van een stoombad, een authentieke Finse binnensauna en een Saunarium waar geuren en kleuren samen komen. Buiten is er ook een Finse buitensauna en een Rozensauna met rozenkwarts. Zowel binnen als buiten zijn er diverse dompelbaden, stortdouches, koudwaterdouches en voetenbaden. Buiten is er ook nog een speciaal loopbad waar je over kiezelsteentjes loopt. Buiten en binnen zijn er verschillende relaxzones ingesteld. Het buitenterras heeft een oriëntaalse ambiance die ’s avonds sfeervol is verlicht. Binnen is er een bistro met knappend haardvuur waar ook eten en drinken wordt geserveerd.

Beautybehandelingen

Om de dag in Bentheimer Mineraltherme compleet te maken, maak je gebruik van de verschillende wellness- en beautybehandelingen. Zo biedt Bentheimer Mineraltherme diverse massages aan die je helpen nog meer tot rust te komen. Voor de massages kun je bij binnenkomst van het saunacomplex een afspraak maken. Tegenover de Bentheimer Mineraltherme ligt een beautysalon waar je terecht kan voor verschillende heerlijke behandelingen van je huid, gezicht, voeten en handen.

Horeca

Even lekker ontspannen in een relaxruimte met een weldadige thee, heerlijke kop koffie, glas verse vruchtensap en wat lekkers erbij? Dat kan in de relaxruimtes met bistro’s, namelijk Bistro Sauna en Bistro Buitenbad. Op de kaart staat voor iedereen wat wils, van salades tot goed gevulde broodjes. Ook kleine warme maaltijden zijn meegenomen op de kaart. Je vindt er zelfs gebakjes, wat een verwennerij.

Arrangementen

Het is mogelijk om een arrangement te boeken met beautybehandelingen. Voor massages kun je je bij binnenkomst ook opgeven. Bentheimer Mineraltherme beschikt over een eigen badmodeshop waar je alles voor een bezoek aan de sauna koopt. Inclusief badkleding, handdoeken, badmutsen en badjassen.

Bentheimer Mineraltherme ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.