Zoeken
Zoeken

Active Club Den Haag aanbiedingen

Entree

maandag 22 juli
Geldig tot 1 jaar na aankoop
€40,- €12,50
-69%

Active Club Den Haag Informatie

In Den Haag vind je Active Club Den Haag, een sportschool waar je onder begeleiding jezelf fitter en sterker kunt trainen, maar ook heerlijk kunt ontspannen in de wellness. De sauna van Active Club Den Haag is kleinschalig en ook te bezoeken voor daggasten.

Ondanks dat de saunaruimte van Active Club Den Haag kleinschalig is, is er voldoende aanbod om een paar uurtjes te relaxen. Zo vind je er een droge 90 graden sauna, een stoombad en twee infrarood/UV warmte lampen en een relaxruimte. Uiteraard is er ook een voetenbad, een koud dompelbad en warme en koude douches om je saunaronde compleet te maken. Mocht je honger of dorst krijgen, is het mogelijk om diverse snacks en drankjes te bestellen.

Ook voor een massage kun je terecht bij Active Club Den Haag. Pijnlijke spieren verwen je met een stevige sportmassage. Wil je liever ontspannen, dan ga je voor een ontspanningsmassage. Voor een kort maar krachtige massage kies je een sessie in de massagestoel. Met je kleren aan geniet je van een krachtige massage voor je nek, rug en schouders. De stoelmassage duurt 10 minuten. De wellnessruimte van Active Club Den Haag bezoek je, zoals het hoort, zonder badkleding en er zijn geen damesdagen.

Active Club Den Haag ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.