Village Spa & Fitness aanbiedingen

1 aanbiedingen

dinsdag 04 augustus


Overnachting


€184,- v.a. €149,-
19% korting

Village Spa & Fitness Informatie

Village Spa & Fitness vind je in het gelijknamige hotel van Corendon, en is gelegen dichtbij Schiphol. Het hotel - dat beschikt over maar liefst 680 kamers, appartementen en suites - is geopend in 2018 en heeft zelfs een Boeing 747 op het terrein staan. Deze compacte hotelspa is heerlijk te bezoeken als je0 hotelgast bent, maar is ook te bezoeken als daggast. Het dragen van zwemkleding is bij deze spa verplicht.

Faciliteiten

In het grote zwembad van 27 meter lang dobber je lekker rond of zwem je sportief een paar baantjes. Neem een fijne warme douche en neem plaats in het warme Turks stoombad, waar je de stress van je voelt afglijden terwijl je luchtwegen genieten van de heilzame werking van de stoom. De Finse sauna zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie, voert afvalstoffen sneller af en geeft je een gezond en vitaal gevoel.

Gun jezelf wat extra verwennerij en trakteer jezelf (of een ander) op een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Na een ontspanning- of anti-stressmassage voel jij je weer helemaal herboren en pijnlijke spieren worden losgemaakt bij een sportmassage. Alle behandelingen zijn te boeken als korte (25 minuten) of lange (50 minuten) behandeling. Ook is het mogelijk om te sporten in de bijbehorende gym.

Locatie & routeVillage Spa & Fitness
Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp (Noord-Holland)

Routebeschrijving

Village Spa & Fitness Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.