Zoeken
Zoeken

Sauna- en beautycentrum de Bron aanbiedingen

Entree

zaterdag 24 februari
geldig tot 3 maanden na aankoop
€34,- €21,50
-37%
geldig tot 3 maanden na aankoop
v.a. €1,-
Bied mee!

Sauna- en beautycentrum de Bron Informatie

In de Drentse gemeente Tyrnaarlo vind je Sauna-en beautycentrum de Bron, een kleinschalig saunacomplex met moderne saunafaciliteiten. Dit milieuvriendelijke saunacomplex beschikt over een eigen zuivere waterbron op 95 meter diepte. Dit heilzame bronwater wordt gebruikt in diverse baden. Dit wellnesscentrum is milieuvriendelijk omdat het o.a. de baden verwamt door middel van een houtgestookte CV-ketel.

Faciliteiten

Aan het recent gerenoveerde saunaplein vind je diverse sauna's: Een tradionele Finse sauna van 90°C, een Russische banja (Russich badhuis) waar je lekker in kan stomen, de Kamin sauna (90°C) met lage luchtvochtigheid en een infraroodcabine met kleurentherapie. Verder vind je er een Turks stoombad en buiten kun je genieten van het verwarmde buitenzwembad, hot whirlpool, het terras en de zonneweide. 

In de rustruimte bij de open haard of in de gezellige bar is het tussendoor prettig om wat rust te nemen. Hier kan je natuurlijk ook genieten van een hapje, een drankje of een uitgebreid diner. Dagelijks wordt er meerdere malen een opgieting gehouden en regelmatig kan je deelnemen aan een kosteloze Hamam-sessie. Om de dag ontspannen te beginnen of af te maken kan je kiezen voor een massage of diverse pakkingen en beautybehandelingen.Sauna- en beautycentrum de Bron ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Rolf van Velthoven

22-05-2019
Kleinschalig en persoonlijk ! Een aanrader !

Ik ben nog geen ervaren sauna-bezoeker, maar heb inmiddels wl twee verschillende sauna's bezocht waaronder De Bron in Tynaarlo. De kleinschaligheid en de gemoedelijke en persoonlijke sfeer hebben mij erg aangesproken. Dit was dus beslist niet 'eens en nooit weer' ! Integendeel, ik ga mijn geliefde een cadeau geven in de vorm van een saunabezoek bij De Bron met daarbij een massage n een maaltijd ter afsluiting, want de laatste twee activiteiten heb ik nog niet in De Bron beleefd.


Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.