Sauna de Bongerd aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt


Spa Zuiver

Amsterdam, Noord-Holland

star-full 5.8 op basis van 8 reviews.

Middelgroot sauna en wellness resort met ruime en luxe uitstraling gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Kom tot rust in de mooie moderne en strakke inrichting, ontspan in één van de acht sauna's, zwem in het groot verwarmd zwembad en geniet van een heerlijke lunch of diner.

2 Aanbiedingen

SpaWeesp

Weesp, Noord-Holland

star-full 6.0 op basis van 7 reviews.

Landelijk gelegen, middelgroot sauna- en wellnessresort met ruime faciliteiten. Koel af in de sneeuwcabine met echte sneeuw nadat je een saunaronde hebt gemaakt langs (één van) de negen sauna cabines. Natuurlijk zijn er ook diverse baden, een fijne tuin met ligweide en een restaurant.

2 Aanbiedingen

Fort Resort Beemster

Zuidoostbeemster, Noord-Holland

star-full 7.0 op basis van 7 reviews.

Middelgroot sauna resort op unieke locatie, met karakteristieke moderne inrichting en een afwisselend aanbod van sauna's en baden. Neem buiten een duik in de natuurlijke zwemvijver of ontdek het eiland klein Bali met meditatie tuin, blotevoetenpad en warm waterbron.

1 Aanbiedingen

Sauna de Bongerd Informatie

Gelegen in het West-Friese dorp Oostwoud ligt Sauna de Bongerd. Het Noord-Hollandse sauna oord is voorzien van diverse faciliteiten. Je kunt er onder andere genieten van verschillende sauna's, Turks stoombad, hot whirlpool, dompelbad, zonnebanken en de schoonheidssalon. Binnen vind je meerdere rustruimtes en een gezellig bar. De rustruimtes zijn voorzien van luxe fauteuils en allerlei hapjes en drankjes worden ook hier geserveerd.

In het buitengedeelte van Sauna de Bongerd vind je een prachtige zonneweide, het zwembad en een Finse balkensauna met waterput en afkoelruimte. Drie maal daags vind hier een automatische opgieting plaats. Ook kan je drie maal daags genieten van een ijsopgieting, elke dag met een speciale geurbeleving.

Locatie & routeSauna de Bongerd
Dorpsstraat 21
1678 HE Oostwoud (Noord-Holland)

Routebeschrijving

Sauna de Bongerd Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.