Zoeken
Zoeken

Sauna de Bongerd aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Spa Zuiver
Amsterdam, Noord-Holland
6.0 (10 reviews)

Middelgroot sauna en wellness resort met ruime en luxe uitstraling gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Kom tot rust in de mooie moderne en strakke inrichting, ontspan in één van de acht sauna's, zwem in het groot verwarmd zwembad en geniet van een heerlijke lunch of diner.

SpaWeesp
Weesp, Noord-Holland
6.0 (8 reviews)

Landelijk gelegen, middelgroot sauna- en wellnessresort met ruime faciliteiten. Koel af in de sneeuwcabine met echte sneeuw nadat je een saunaronde hebt gemaakt langs (één van) de negen sauna cabines. Natuurlijk zijn er ook diverse baden, een fijne tuin met ligweide en een restaurant.

Sauna Amstelland
Uithoorn, Noord-Holland
9.0 (1 reviews)

Kleinschalig wellnessresort met divers aanbod aan wellnessfaciliteiten. Je vindt er sauna's van verschillende temperaturen, whirlpools en een binnen- en buitenzwembad. Geniet van een hapje en een drankje in het restaurant of het terras en laat jezelf verwennen in het beautycentrum.

Sauna de Bongerd Informatie

Gelegen in het West-Friese dorp Oostwoud ligt Sauna de Bongerd. Het Noord-Hollandse sauna oord is voorzien van diverse faciliteiten. Je kunt er onder andere genieten van verschillende sauna's, Turks stoombad, hot whirlpool, dompelbad, zonnebanken en de schoonheidssalon. Binnen vind je meerdere rustruimtes en een gezellig bar. De rustruimtes zijn voorzien van luxe fauteuils en allerlei hapjes en drankjes worden ook hier geserveerd.

In het buitengedeelte van Sauna de Bongerd vind je een prachtige zonneweide, het zwembad en een Finse balkensauna met waterput en afkoelruimte. Drie maal daags vind hier een automatische opgieting plaats. Ook kan je drie maal daags genieten van een ijsopgieting, elke dag met een speciale geurbeleving.

Sauna de Bongerd ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.