Sauna & Beauty Kontrast aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt


Saré Thermen & Beauty

Deurningen, Overijssel

Exclusief thermen- en beautycomplex in oase van rust met 12 verschillende sauna's, zwembaden met hamam stoombad, whirlpool en grotbad. Ook kun je hier terecht voor diverse beautybehandelingen, massages, hot yoga en kuren.

1 Aanbiedingen

Sauna & Beauty Ommen

Ommen, Overijssel

star-full 5.0 op basis van 1 reviews.

Kleinschalig sauna- en beautycomplex met nette moderne faciliteiten, grote tuin en diverse sauna's en baden. Een bijzondere ervaring beleef je in de Arctic lavendel sauna. Relax in de rustruimte en neem een hapje of drankje in het restaurant.

5 Aanbiedingen

Wellness Vital

Delden, Overijssel

Kleinschalig sauna- en wellnessresort gelegen in Aparthotel Delden. Het wellness gedeelte beschikt over een Finse sauna, infraroodsauna, een steamy sauna en verschillende baden. Ook een hamam en beautybehandelingen behoren tot de mogelijkheden.

1 Aanbiedingen

Sauna & Beauty Kontrast Sfeerimpressie

Sauna & Beauty Kontrast Informatie

Sauna & Beauty Kontrast is een verrassend complete sauna, gelegen in het Sallandse landschap in de buurt van Zwolle. De faciliteiten bestaan uit meerdere sauna's, een dompelbad, zwembad en stoombad. Behalve sauna faciliteiten vind je er ook een compleet fitness en sportcentrum. Daarnaast kan je er terecht voor diverse behandelingen en massages. Je kan tot rust komen in de rustruimtes en in de saunatuin. De uitgebreide menukaart volop lekkernijen biedt alle mogelijkheden van kleine trek tot een uitgebreid diner. Iedere laatste zondag van de maand is er een gezinsdag en kan je met je kinderen genieten in de sauna.

Locatie & routeSauna & Beauty Kontrast
Haersolteweg 23
7722 SE Dalfsen (Overijssel)

Routebeschrijving

Sauna & Beauty Kontrast Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief