Zoeken
Zoeken

Sauna & Beauty de Thermen aanbiedingen

Entree

dinsdag 06 december
Geldig t/m 31 december 2025
€69,- €54,90
-20%

Sauna & Beauty de Thermen Informatie

In de groene en bosrijke omgeving vlakbij Nijmegen ligt Sauna & Beauty de Thermen. De opzet van de sauna faciliteiten is ruim waardoor ook op dagen met veel gasten de rust gewaarborgd wordt waar je voor gekomen bent. Naast de sauna's en baden kan je je ook tegoed doen aan allerlei beautybehandelingen en ontspannende massages. Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen is al 25 jaar dé plek voor een heerlijke dag voor jezelf of om samen te genieten.

Sauna faciliteiten

De Thermen Nijmegen beschikt over zeven sauna cabines met verschillende temperaturen en sauna belevingen. Zo is er een eucalyptus sauna waar elk uur geurende eucalyptus olie opgegoten wordt. In de eventsauna worden dagelijks minimaal vijf opgiet sessies georganiseerd met verschillende kruiden en soms zelfs met muziek. Verder vind je bij Thermen Nijmegen een lichttherapie sauna, saunarium, een Finse balken sauna en een infrarood cabine.

De binnen- en buitenbaden van de Thermen Nijmegen worden allemaal gevuld met bronwater uit een eigen bron. Je zwemt dus in het zuiverste water. Ook lekker genieten is het in het Turks stoombad en kruidentempel waar de geuren, rustige verlichting en muziek je meenemen in oosterse sferen. Daarnaast zijn er nog kleinere kruidenbaden, bubbelbaden en voetenbaden.

Beauty Resort

Met de beautybehandeling van de Thermen Nijmegen wordt je lichaam niet alleen ontspannen maar ook nog eens helemaal verzorgd. Reiniging, scrubben, maskertjes en massages voor het lichaam, handen, voeten en gezicht kunnen worden aangevuld naar wens met specialistische behandelingen. Ook zeker de moeite waard om te proberen zijn de hammam en de Rhassoulsessie waarbij gebruik wordt gemaakt van de stoomcabine om je huid grondig en zacht te reinigen.

Arrangementen

Je kan het hele jaar door je sauna bezoek extra voordelig boeken met de verschillende arrangementen die de Thermen Nijmegen aanbiedt. Kan je niet precies vinden wat je zoekt? Dan is het ook mogelijk om je eigen keuze arrangement samen te stellen uit de massages en beautybehandelingen met bijvoorbeeld een lunch of diner.

Horecagelegenheden

In de relaxruimtes en het restaurant van Thermen Nijmegen kan je de hele dag genieten van een ruim assortiment aan hapjes en drankjes. Daarnaast serveren ze ook verse vruchtensappen en smoothies. Thermen Nijmegen heeft geen eigen hotel, maar er zijn in de directe omgeving verschillende goede hotels gelegen.

 

Sauna & Beauty de Thermen ervaringen


3,7 op basis van 3 ervaringen.

2

R.

30-10-2015
Slechte oude sauna's

Slechte en oude sauna's! Toe aan opknapbeurt.


1

Marc

09-09-2015
Vergane glorie, niet zuiver en hygiënisch!

Dit kan echt niet meer, het is vergane glorie, niet zuiver en hygiënisch. Dat is echt topprioriteit voor een sauna. Onkundig en onprofessioneel bedienend personeel. Infrarood sauna: wie durft? Kleurensauna die niet werkt. Zijn na 26 jaar de bar aan het verbouwen. Blijkbaar heeft dat prioriteit nummer één. Advies: leg de prioriteit op alles!


8

Maubach

28-07-2015
Actie

Movie sauna met goede opgieting.


Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.