Sauna & Beauty de Thermen aanbiedingen

9 aanbiedingen

dinsdag 25 juni

Entree korting


€32,50 €16,25
50% korting

€65,- €31,99
51% korting


Arrangementen


€40,50 €34,34
15% korting

€50,75 €39,95
21% korting

€89,65 €44,99
50% korting

€59,25 €50,60
15% korting

€179,30 €84,99
53% korting

Sauna & Beauty de Thermen Sfeerimpressie

Sauna & Beauty de Thermen Informatie

In de groene en bosrijke omgeving vlakbij Nijmegen ligt Sauna & Beauty de Thermen. De opzet van de sauna faciliteiten is ruim waardoor ook op dagen met veel gasten de rust gewaarborgd wordt waar je voor gekomen bent. Naast de sauna's en baden kan je je ook tegoed doen aan allerlei beautybehandelingen en ontspannende massages. Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen is al 25 jaar dé plek voor een heerlijke dag voor jezelf of om samen te genieten.

Sauna faciliteiten

De Thermen Nijmegen beschikt over zeven sauna cabines met verschillende temperaturen en sauna belevingen. Zo is er een eucalyptus sauna waar elk uur geurende eucalyptus olie opgegoten wordt. In de eventsauna worden dagelijks minimaal vijf opgiet sessies georganiseerd met verschillende kruiden en soms zelfs met muziek. Verder vind je bij Thermen Nijmegen een lichttherapie sauna, saunarium, een Finse balken sauna en een infrarood cabine.

De binnen- en buitenbaden van de Thermen Nijmegen worden allemaal gevuld met bronwater uit een eigen bron. Je zwemt dus in het zuiverste water. Ook lekker genieten is het in het Turks stoombad en kruidentempel waar de geuren, rustige verlichting en muziek je meenemen in oosterse sferen. Daarnaast zijn er nog kleinere kruidenbaden, bubbelbaden en voetenbaden.

Beauty Resort

Met de beautybehandeling van de Thermen Nijmegen wordt je lichaam niet alleen ontspannen maar ook nog eens helemaal verzorgd. Reiniging, scrubben, maskertjes en massages voor het lichaam, handen, voeten en gezicht kunnen worden aangevuld naar wens met specialistische behandelingen. Ook zeker de moeite waard om te proberen zijn de hammam en de Rhassoulsessie waarbij gebruik wordt gemaakt van de stoomcabine om je huid grondig en zacht te reinigen.

Arrangementen

Je kan het hele jaar door je sauna bezoek extra voordelig boeken met de verschillende arrangementen die de Thermen Nijmegen aanbiedt. Kan je niet precies vinden wat je zoekt? Dan is het ook mogelijk om je eigen keuze arrangement samen te stellen uit de massages en beautybehandelingen met bijvoorbeeld een lunch of diner.

Horecagelegenheden

In de relaxruimtes en het restaurant van Thermen Nijmegen kan je de hele dag genieten van een ruim assortiment aan hapjes en drankjes. Daarnaast serveren ze ook verse vruchtensappen en smoothies. Thermen Nijmegen heeft geen eigen hotel, maar er zijn in de directe omgeving verschillende goede hotels gelegen.

 

Locatie & routeSauna & Beauty de Thermen
Panovenlaan 3
6525 DZ Nijmegen (Gelderland)

Routebeschrijving

Sauna & Beauty de Thermen Ervaringen

star-full 3.7 op basis van 3 reviews.

star-full star-empty star-empty star-empty star-empty

Slechte oude sauna's

Slechte en oude sauna's! Toe aan opknapbeurt.


star-full star-empty star-empty star-empty star-empty

Vergane glorie, niet zuiver en hygiënisch!

Dit kan echt niet meer, het is vergane glorie, niet zuiver en hygiënisch. Dat is echt topprioriteit voor een sauna. Onkundig en onprofessioneel bedienend personeel. Infrarood sauna: wie durft? Kleurensauna die niet werkt. Zijn na 26 jaar de bar aan het verbouwen. Blijkbaar heeft dat prioriteit nummer één. Advies: leg de prioriteit op alles!


star-full star-full star-full star-full star-empty

Actie

Movie sauna met goede opgieting.


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Maak deze maand kans op gratis sauna tickets

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis nooit een topdeal!
  • Maak deze maand automatisch kans op gratis tickets!
  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals en winacties!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.