Zoeken
Zoeken

Sauna, Beauty & Body Palestra aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Thermen Bussloo
Voorst, Gelderland
9.0 (24 reviews)

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen aan natuurgebied de Veluwe. Geniet van de luxe en ontspannen sfeer, met maar liefst 15 verschillende sauna's. Relax in de grote tuin, lees een boekje op de ligweide en verwen je smaakpapillen in n van de drie restaurants.

Veluwse Bron
Emst, Gelderland
7.5 (18 reviews)

Grootschalig sauna en wellness resort gelegen in de Veluwe met grote tuin, 21 verschillende sauna's, unieke faciliteiten zoals de gletsjergrot en het tropisch strand. Boek een ontspannen massage of behandeling of bezoek het resort op een badkledingdag.

Wellness Center de Bronsbergen
Zutphen, Gelderland
10.0 (1 reviews)

Wellnesscentrum in het hart van Gelderland omringd door het Bronsbergenmeer. Neem plaats in de houten belevingssauna met panorama uitzicht op de prachtige tuin en geniet van live opgietingen voor een sensationele sauna ervaring.

Sauna, Beauty & Body Palestra Informatie

Ben je op zoek naar een ontspannen wereldreis in n dag? Dat kan bij Palestra, gelegen in het Gelderse plaatsje Braamt, net onder Doetinchem. Bij dit kleinschalige wellnesscomplex laat je je meevoeren door wellness en ontspanning van over de hele wereld, van de Lapse kota's naar de IJslandse scrubruimte, tot de Marokkaanse berbertent.

Wellness faciliteiten

Bij Palestra vind jeeen uitgebreid saunalandschap met onder andere twee binnensauna's, drie buitensauna's, drie kota's (een blokhut uit Lapland die is omgebouwd tot sauna) van 55 tot 100 graden, een infraroodcabine, een binnen- en- buitenwhirlpool en een verwarmd buitenzwembad. Het heerlijke stoombad opent je porin en in de scrubruimte krijg je een heerlijk zacht huidje.

Dagelijks worden opgietingen, ieder met een eigen thema, verzorgd door gecertificeerde saunameesters. Laat je meevoeren door de muziek en geuren van deze speciale belevenis. Rusten tussen de saunarondes door is essentieel.De bedoeenruimte met verwarmde waterbedden en de saunatuin met het tropische zandstrand bieden je hiervoor voldoende gelegenheid.

Maak je dag compleet

Ervaar de wereldse weldadigheid dooreen Franse Thalasso gezichtbehandeling of een Tibetaanse klankschaal-massage, geniet van de ontspannende werking van Turkse Garra Rufa visjes of ontdek de afdeling Oosterse geneeswijzen. Met een arrangement maak je je dag (voordelig en) compleet.

Voor een heerlijke lunch of diner tussen de saunarondes door kun je terecht in hetrestaurant of de loungeruimte. Geniet van gezonde en lokale gerechten die speciaal voor jou bereid worden of geniet van een vers kopje koffie of thee met een lekker gebakje.

Sauna, Beauty & Body Palestra ervaringen


7,5 op basis van 2 ervaringen.

10

Gerard

26-09-2019
Helemaal top relaxen

Deze sauna is op alle gebied geweldig.
Hier kun je een dag geweldig relaxen


5

Karen

16-11-2015
Een wat oudere sauna

Een wat oudere sauna wat op sommige plekken ook goed te zien is. Afbladderend verf, missende tegeltjes. Jammer. Er wordt veel gepraat in de sauna's en tijdens de opgieting ging er wel een erg swingend muziekje aan. Dat is in mijn ogen niet passend bij een sauna.


Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.