Sauna, Beauty & Body Palestra aanbiedingen

3 aanbiedingen

dinsdag 04 augustus


Entree korting


Dagentree voor 1 persoon

Geldig t/m 31 augustus 2020
€31,- €14,90
52% korting


Arrangementen


Dagentree & lunch voor 1 persoon

Geldig tot 1 jaar na aankoop
€46,50 €35,55
24% korting

Dagentree & massage (50 min.)

Geldig tot 1 jaar na aankoop
€78,40 €67,40
14% korting

Sauna, Beauty & Body Palestra Sfeerimpressie

Sauna, Beauty & Body Palestra Informatie

Ben je op zoek naar een ontspannen wereldreis in één dag? Dat kan bij Palestra, gelegen in het Gelderse plaatsje Braamt, net onder Doetinchem. Bij dit kleinschalige wellnesscomplex laat je je meevoeren door wellness en ontspanning van over de hele wereld, van de Lapse kota's naar de IJslandse scrubruimte, tot de Marokkaanse berbertent. 

Wellness faciliteiten

Bij Palestra vind je een uitgebreid saunalandschap met onder andere twee binnensauna's, drie buitensauna's, drie kota's (een blokhut uit Lapland die is omgebouwd tot sauna) van 55 tot 100 graden, een infraroodcabine, een binnen- en- buitenwhirlpool en een verwarmd buitenzwembad. Het heerlijke stoombad opent je poriën en in de scrubruimte krijg je een heerlijk zacht huidje. 

Dagelijks worden opgietingen, ieder met een eigen thema, verzorgd door gecertificeerde saunameesters. Laat je meevoeren door de muziek en geuren van deze speciale belevenis. Rusten tussen de saunarondes door is essentieel. De bedoeïenruimte met verwarmde waterbedden en de saunatuin met het tropische zandstrand bieden je hiervoor voldoende gelegenheid.

Maak je dag compleet

Ervaar de wereldse weldadigheid door een Franse Thalasso gezichtbehandeling of een Tibetaanse klankschaal-massage, geniet van de ontspannende werking van Turkse Garra Rufa visjes of ontdek de afdeling Oosterse geneeswijzen. Met een arrangement maak je je dag (voordelig en) compleet.

Voor een heerlijke lunch of diner tussen de saunarondes door kun je terecht in het restaurant of de loungeruimte. Geniet van gezonde en lokale gerechten die speciaal voor jou bereid worden of geniet van een vers kopje koffie of thee met een lekker gebakje.

Locatie & routeSauna, Beauty & Body Palestra
Landweerswal 2
7047 CE Braamt (Gelderland)

Routebeschrijving

Sauna, Beauty & Body Palestra Ervaringen

star-full 7.5 op basis van 2 reviews.

star-full star-full star-full star-full star-full

Helemaal top relaxen

Deze sauna is op alle gebied geweldig. Hier kun je een dag geweldig relaxen


star-full star-full star-full star-empty star-empty

Een wat oudere sauna

Een wat oudere sauna wat op sommige plekken ook goed te zien is. Afbladderend verf, missende tegeltjes. Jammer. Er wordt veel gepraat in de sauna's en tijdens de opgieting ging er wel een erg swingend muziekje aan. Dat is in mijn ogen niet passend bij een sauna.


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.