Zoeken
Zoeken

Sauna Aquarius aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

BLUE Wellnessresort Helmond
Helmond, Noord-Brabant
9.0 (12 reviews)

Middelgroot sauna- en beauty resort met modern interieur en uitstraling. Naast de vijf sauna cabines vind je er twee stoombaden, een grote tuin, verschillende baden, een rasul cabine, een hamam, diverse rustruimtes en een restaurant.

BLUE Wellnessboot Mill
Mill, Noord-Brabant
8.7 (25 reviews)

Middelgroot sauna- en wellnesscomplex op unieke locatie op het water. In dit moderne resort vind je zes sauna's en diverse stoombaden. Ontspan in een whirlpool, verzorg je huid met een heerlijke scrubbeurt of boek een heerlijke beautybehandeling.

SpaSense
Geldrop, Noord-Brabant
7.6 (7 reviews)

Middelgroot sauna- en beautyresort in natuurlijke omgeving met moderne faciliteiten. Naast acht verschillende sauna's vind je hier ook andere (wellness)faciliteiten zoals het binnen- en een buitenzwembad, zoutwaterbad, whirlpools, dompelbaden en een groot stoombad.

Sauna Aquarius Informatie

Sauna Aquarius is een privé sauna gelegen in het dorp Bergelijk, ten zuiden van Valkenswaard. Deze kleinschalige sauna kan je huren voor privégebruik met je eigen gezelschap. Sauna Aquarius beschikt over een Finse saunacabine waarvan je zelf de gewenste temperatuur kan instellen, een zonnebank, diverse douches, buiten stortbad, whirlpool en een elektrisch massagebed. Na je saunagang kan je genieten in de rustruimte met televisie en gebruik maken van een kleine snack en een drankje van de bar of lekker afkoelen in de buitenruimte.

Sauna Aquarius ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.