Osmose Spa aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Osmose Spa Informatie

Osmose is meer dan alleen een Spa, het bij Luik gelegen wellnesscentrum maakt onderdeel uit van Hotel Les Comtes de Méan. De sauna is toegankelijk voor iedereen – dus ook voor niet-hotelgasten – en biedt verschillende sauna’s en behandelingen aan.

Sauna faciliteiten

Osmose Spa van Hotel Les Comtes de Méan beschikt over een zwembad van 50 m², een jacuzzi en een saunacabine. Voor een gezond drankje kun je plaatsnemen in de Osmose Bio Bar. Bij de Spa kun je terecht voor diverse behandelingen, hier staan de masseuses klaar voor een weldadige massage. Ook worden er diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen aangeboden. Denk hierbij aan een scrub, gezichtsmasker of een huidpakking.

Horeca

Na de saunagang en een behandeling is het mogelijk om in het restaurant van het hotel Het Atelier du Sélys te genieten van een hapje en een drankje. Hier komen ook de andere hotelgasten samen, dus je bezoekt het restaurant gekleed. Er zijn verschillende menu’s voor lunch en diner, maar ook voor kleine hapjes en salades.

Overnachtingen

Het is mogelijk om in het hotel Les Comtes de Méan te overnachten. Verblijf in een heerlijk luxe kamer en laat je lekker in het wellnesscentrum in de watten leggen. Het hotel beschikt over een restaurant en fitnessruimte. Van beide mag je tijdens je verblijf uiteraard gebruik maken.

Arrangementen

Bij de balie van Osmose Spa boek je met gemak een arrangement in de spa met wellnessbehandeling. Het is mogelijk om dit met een hotelovernachting mee te boeken, maar er is vaak ruimte om ter plekke een wellnessmoment in te lassen.

Locatie & routeOsmose Spa
Rue du Mont St Martin 11
4000 Luik (be)

Routebeschrijving

Osmose Spa Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.