Fonteyn Thermen aanbiedingen

5 aanbiedingen

woensdag 20 maart


Arrangementen


€112,- Vanaf €1,-
Bied mee!

€39,50 €35,-
11% korting


Overnachting


€100,- Vanaf €1,-
Bied mee!

Fonteyn Thermen Informatie

Het nieuwe wellness centrum van Bergen op Zoom is Fonteyn Thermen. Dit saunacomplex is gelegen in het Fletcher hotel-restaurant Stadspark, waar je na een bezoekje aan de sauna prima kan overnachten. Wellness centrum Fonteyn Thermen dankt zijn naam aan de historische waterbron genaamd Stadsfonteyn. Het water uit deze bron bevat veel energie en mineralen waarvan je in het rivierenbad van het complex van kan profiteren.

Je vind er een stoombad, kruidenbaden, drie sauna's, een dompelbad, jacuzzi en het solarium. Ook is er een rustruimte met ligbedden en massagestoelen en het restaurant waar je kunt kiezen uit diverse heerlijke gerechten. In het beautycentrum kan je genieten van diverse behandelingen in één van de acht behandelkamers.

Locatie & routeFonteyn Thermen
Gertrudisboulevard 200
4615 MA Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Fonteyn Thermen Ervaringen

star-full 8.0 op basis van 1 reviews.

star-full star-full star-full star-full star-empty

Prima voor een avondje wellness

Wij hadden een arrangement geboekt met een massage en zonnebank. Alles was dik in orde. Het personeel was zeer behulpzaam en alles was schoon. Het is natuurlijk een kleine sauna, maar je hebt er wel alles wat je nodig hebt. Er was zelfs een opgieting. Ideaal voor een avondje ontspannen op een doordeweekse dag. Wij zullen hier zeker vaker langskomen.


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief